Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар

Новият практичен аксесоар за Вашата баня - с органайзера диспенсър ще спестите място, време и пари докато подготвяте сутрешния си тоалет !

Диспенсърът е проектиран с цел максимално улесняване на подреждането и използването на тоалетните принадлежности - четки и пасти за зъби, сешоари, чашки за вода и други.

С него прилежно можете да организирате подредбата на четките на цялото семейство, както и различните видове паста за зъби - една за възрастните и една за децата.
Също така в органайзера се побират цели 4 чашки за вода с магнитно захващане - за лесно наливане от мивката и отпиване без да се налага да се привеждате към чешмата.

Стимулирайте децата да мият своите зъби. С него миенето на зъби е като забавна игра! Точно заради това и децата ще се забавляват.


Чрез него ще спестите и пари - с всяко натискане на бутоните под пастата за зъби, специален дозатор отмеря оптималното количество паста за четката. По този начин няма да прахосвате иначе скъпата паста за зъби.

В комплекта ще откриете и вадеща се приставка за окачането на сешоар към диспенсъра - в двата му края има предвидено място за закрепяне на поставката, в зависимост от мястото на поставяне.
Органайзерът може да побере до 5 броя четки за зъби в специално отделение с капаче, което ги предпазва от микроби и замърсяване.


Иновативния дизайн пасва перфектно на всяка баня!

Целият органайзер е с размер 26,5х16,5х8,5см.


Монтажът на диспенсъра е изключително лесен - в комплекта ще откриете специална силиконова лепенка тип закачалка за поставяне на органайзера. Лепенката може да се залепи на всяко място с гладка повърхност (например фаянсова плочка). Тя се фиксира здраво БЕЗ риск от падане. Така може по желание да премахвате и поставяте органайзера от закачалката.


Характеристики:

 • Материал: Пластмаса;
 • Размер: 26,5х16,5х8,5см.;
 • Капацитет: до 5 четки за зъби;
 • Дозатори за паста: 2 броя;
 • 4 вградени чашки за  вода;
 • Поставка за сешоар;
 • Лесен монтаж;
 • Цвят: Бял;
Покажи повече Покажи по-малко
Luht 28/08/2021

this is absolutely beautiful my teenage grandaughter will love me lots

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Поставка за четки за зъби с дозатор за паста, 4 чашки и поставка за сешоар


 • КОД: ISO00009178
 • Наличност: В наличност
 • 39.90 лв.

Свързани продукти