Озонатор за пречистване на вода и храна тип пречиствател на въздух Озонатор за пречистване на вода и храна тип пречиствател на въздух Озонатор за пречистване на вода и храна тип пречиствател на въздух Озонатор за пречистване на вода и храна тип пречиствател на въздух Озонатор за пречистване на вода и храна тип пречиствател на въздух Озонатор за пречистване на вода и храна тип пречиствател на въздух

Пречистете въздуха, водата и храната, които консумирате с мощен генератор на озон Malatec, подходящ за стерилизиране на стаи, автомобили, помещения, магазини, общежития, хотели, офиси и други помещения. Подобрете качеството на въздуха, водата и храната, които консумирате с грижа за здравето на цялото семейство.


Генераторът на озон е предназначен за озониране на въздух, вода и храна. Озонът има дезинфекцираща функция и унищожава неприятни миризми, бактерии, вируси, гъбички, патогенни микроорганизми, акари и други алергени с до 99,9% ефективност.


Пречиствателя е модерен уред, който ефективно ще дезинфекцира помещението от микроорганизми, които вредят на вашето здраве. Също така ще бъде идеален за дезинфекция на храна или вода. Чудесно решение, особено за страдащите от алергии, астматици, както и за хора, които се оплакват от постоянно главоболие.


ПРОБЛЕМИ И ОАПСНОСТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Въздухът, който дишаме и това, което ядем и пием може да бъде много вредно за нашето здраве, може да повлияе на състоянието на кожата, косата и белите ни дробове.


Опасността идва от това, което не се вижда с просто око – бактерии и микроби, затова е важно да дишаме чист и здравословен въздух, които осигурява озонаторът. Качеството на въздуха навън не можем да повлияем, но въздухът, който дишаме у дома или на работа, може до голяма степен да променим.Генераторът на озон Malatec ви позволява да се отървете от въздушни примеси, вируси и бактерии. Освен това този процес помага да се запази свежестта на зеленчуците, плодовете или месото.

Озонаторът за въздух е устройство, което не само премахва вируси и бактерии от въздуха, но и ефективно стерилизира.


ДЕЗИНФЕКЦИЯ И СТЕРИЛИЗАЦИЯ

Благодарение на своята висока производителност и специален дизайн, пречиствателя идеално дезинфекцира помещения и предмети. Не използва топлина или химикали по време на дезинфекция, така че е изключително безопасен за хора, животни и предмети.

Благодарение на най-качествените материали и специалния дизайн, този апарата за пречистване и огоатяване на въздух е ефективен, бърз и мощен. Той е изключително лесен и удобен за използване.ТИХ И КОМПАКТЕН

Машина за пречистване на въздуха е с компактни размери, така че може да се вземе навсякъде, дори и на почивка. Перфектен както за домашна употреба, така и за работа или офис.

Озонаторът генерира ниско ниво на шум - той е един от най-тихите модели. Устройството няма да ви безпокои по време на ежедневни дейности или работа.

Сензорният контролен панел прави работата с пречиствателя не само проста, но и удобна. Всички параметри, показани от устройството, могат лесно да бъдат прочетени на чистия екран.


МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Уреда е идеален за почистване на храна, вода, въздух и много други неща. Плодовете, зеленчуците и месото често съдържат много пестициди и бактерии, които могат да навредят на здравето на вашите близки. Във въздуха има много микроби, които се разпространяват чрез капчици. Това устройство е идеално при наличие на епидемии или просто за ежедневна употреба с грижа за здравето.


ЧУВСТВИТЕЛЕН СЕНЗИТИВЕН ПАНЕЛ

Интуитивен, цифров контролен панел прави работата на пречиствателя на въздух и вода не само проста, но и удобна. Панелът на устройството е много чувствителен, не е нужно да натискате един бутон много пъти и да се борите с настройката на параметрите - достатъчно е едно докосване. Всички параметри, показани от устройството, могат лесно да бъдат прочетени на ясния дисплей.


БЕЗ КОНСУМАТИВИ

Този тип машинки за пречистване на въздух и вода работят без нужда от филтри, които да трябва да се сменят след време. Използва технология на коронния разряд.


КАКВО Е ОЗОНАТОР?

Уред за пречистване и обогатяване на въздух и вода, който използва технологията на коронния разряд. Перфектен за елиминиране на бактерии, микроби, както и за дезинфекция и дезодориране. Силен окислител за разграждане на органични съединения, което го прави изключително ефикасен. Въздухът, който дишаме и това, което ядем и пием, са много вредни за нашето здраве, засягат цялото тяло и са отговорни за състоянието на кожата, косата и белите ни дробове. Най-опасно е всичко, което не се вижда с просто око – бактерии и микроби, затова е толкова важно да осигурите на себе си и семейството си безопасен и здравословен въздух, който осигурява озонаторът. Освен това озонът се разгражда за около 30 минути - не е нужно да се притеснявате за замърсяването на околната среда.Характеристики:

 • Озонатор Malatec (Полша);
 • бял цвят
 • мощност: 220V
 • площ на работа: до 30 кв.м
 • ефективност: 400 mg / h
 • озонаторът изпълнява функциите на: дезинфекцира, убива неприятни миризми, бактерии, вируси, гъбички, патогенни микроорганизми, акари и алергени
 • материал: закалено стъкло, пластмаса
 • размери (ширина / височина): 19 / 28см
 • тегло с опаковката: 1.40 кг


Комплекта включва:

 • озонатор
 • 2 силиконови маркуча
 • 2 дифузьора

В HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от пречистватели на въздух на достъпна цена.
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Озон генератор за пречистване на вода, въздух и храна


 • КОД: ISO00010700
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 127.00 лв.

  79.60 лв.

Свързани продукти