Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони Овлажнител с етерични масла и пречиствател за въздух с отрцателни йони

Насладете е на освежен и пречистен въздух с помощта на дигитален арома дифузер и йонизатор на въздух Ruhhy. Арома дифузера с етерични масла е тип овлажнител, който обогатява и насища въздуха не само с естествени релаксиращи аромати, но и с помощтта на етеричните масла се подпомагат дихателните пътища. Този уред е много подходящ за детски стаи където климатика изсушава въздуха или за хора с бронхиални проблеми. Разбира се напълно подходящ за всеки, който желае да диша качествен въздух.

Този арома дифузер е и вид пречиствател на въздух тип йонизатор. Пречистват въздуха около вас, насищайки го с отрицателни йони.


АРОМА ДИФУЗЕР ТИП ОВЛАЖНИТЕЛ НА ВЪЗДУХ - Ултразвуковият овлажнител произвежда сигнал с честота един милион пъти в секунда. Мъглата се смесва с въздуха, за да се постигне равномерно овлажняване. Цифровият овлажнител на въздуха ще ви помогне да се отървете от проблема със сухия въздух във вашия апартамент или офис. Недостатъчно влажният въздух при ниво под 30% причинява по-бързо изсушаване на лигавиците и проблеми с кожата, алергии и дихателни пътища. Влажността в помещенията може да спадне през есента и зимата, когато отоплителният сезон е в разгара си, а също и през лятото - при високи температури. Проблемът със сухия въздух ще бъде идеално решен от овлажнител и пречиствател за въздух 2в1 Ruhhy с цифрово управление. Арома дифузера и йонизатор произвежда хладна мъгла, която увеличава процента на влажност дори в голяма стая. Овлажнител за въздух с йонизираща функция също е отлично устройство за борба с вредните положителни йони, произвеждани от електрически устройства.


ЙОНИЗАТОР И ПРЕЧИСТВАТЕЛ НА ВЪЗДУХ - намалява вредните йони (положителните йони), като произвежда отрицателни йони - всички замърсители падат на земята, вместо да отидат в дробовете ни; въздухът става лек и свеж и в резултат на това? Благосъстоянието ни веднага се подобрява! Не се чувстваме постоянно уморени, сънливи и т.н. Йонизаторът ще бъде чудесно решение, особено за страдащите от алергии, астматици и хора, които се оплакват от постоянно главоболие. Йонизацията се включва автоматично, когато включите овлажнителя! Въздухът, който дишаме, е много вреден за нашето здраве, той засяга цялото тяло, като е отговорен за състоянието на кожата, косата и белите ни дробове. Най-опасно е всичко, което не се вижда с просто око - прах и акари, малко от нас знаят, че електрическите уреди (телефон, телевизор, компютър, микровълнова, пералня и много други) са голям проблем, положителните йони, които произвеждат имат много негативно въздействие върху тялото ни, поради което е толкова важно да осигурим на себе си и семейството си безопасен и здравословен въздух, който е гарантиран от йонизатор - ние не можем да повлияем на качеството на външния въздух, но на въздуха, който дишаме у дома може значително да се промени от овлажнител с йонизираща функция. Пречиствателя за въздух има функция за ароматерапия с етерични масла.


ТИХА РАБОТА - ултразвуковият овлажнител и пречиствател на въздух 2 в 1 произвежда ултразвуков сигнал с честота един милион пъти в секунда. Овлажнителят на въздуха генерира възможно най-ниския шум, така че не е досаден за членовете на домакинството - ще бъде особено подходящ за деца, чийто сън често е лек. Арома дизфузера няма да пречи на вашите ежедневни дейности или работа. Той може да остане буден цяла нощ без никакви проблеми и няма да наруши съня, а напротив - ще подобри качеството му и потребителят ще бъде по-отпочинал, появяващата се мъгла ще ви помогне да се отпуснете и да минимизира стреса, натрупан през деня. Устройството има режим на нощна светлина, като при включване овлажнителят свети с деликатна синя светлина.


ЧУВСТВИТЕЛЕН СЕНЗИТИВЕН ПАНЕЛ + ДИСТАНЦИОННО - интуитивният, цифров контролен панел прави работата с овлажнителя и пречиствател за въздух не само лесна, но и удобна. Панелът на овлажнителя е много чувствителен, не е нужно да натискате един бутон многократно и да се борите с настройката на параметрите - достатъчно е само едно докосване. На ясния дисплей можете лесно да прочетете всички параметри, показани от устройството - дори от по-голямо разстояние. Комплектът включва и дистанционно управление, което ви позволява да управлявате устройството от разстояние, което значително подобрява комфорта на потребителя.


НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ - овлажнителят има ниска консумация на енергия. В сравнение с други, които имат по-голяма мощност, използването на овлажнител не натоварва домашния ви бюджет, ефективността му е достатъчна, за да овлажни и осигури свежа глътка въздух във вашия апартамент, къща или офис. Препоръчително е да използвате декалцирана или дестилирана вода за овлажнителя. Дифузера и йонизатор има функция за автоматично изключване, когато водата в резервоара свърши, така че е безопасен дори ако забравим да налеем вода.Спецификации::

 • бял цвят
 • материал: пластмаса
 • мощност: 28W
 • обхват: 20м2
 • капацитет на резервоара: 4л
 • ефективност: 250мл/ч
 • йонизатор: ДА
 • овлажнител: ДА
 • таймер: ДА
 • сензорен панел: ДА
 • включено дистанционно управление: ДА
 • нощен режим: ДА
 • автоматично изключване: ДА
 • промяна на интензитета на парата: ДА
 • режим на постоянна влажност: ДА

В комплекта получавате и ПОДАРЪК включени 3 бр масла. Ако желаете допълнително мжое да добавите пълен асорти комплект от натурални етерични масла.

Често купувани заедно:
Комплект етерични масла за дифузер 6 разлчини аромата
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Ултразвуков Арома дифузер и йонизатор за въздух


 • КОД: ISO00022739
 • Наличност: В наличност
 • 119.00 лв.

Свързани продукти