Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон

Настанете се удобно зад шофорското място с новия луксозен органайзер за кола с поставка за кафе и телефон. Подходящ за поставяне между седалкатa и скоростния лост.

Застава стабилно без риск от падане и без да пречи на водача. Разполага отделение за поставяне на чаша или бутилка. Има още специално място за зареждане на телефон и дупка, през която да минава зарядното. Остава място и за вашите ключове, портфейл и други лични вещи.

Дизайнът е функционален удобен и лесен за използване. Висококачествена изработка от закалена пластмаса с кожена облицовка.

Придава луксозен вид и пасва подобаващо на интериора. За максимален комфорт може да добавите по един органайзер от двете страни на скоростния лост.

Кожен органайзер за седалка на кола тип поставка за кафе и телефон се предлага в ляв вариант, но удобно може да комбинирате два броя, като поставите втория обърнат от дясната страна.

Характеристики:

  • Материал: Кожа и закалена пластмаса;

  • Размери: Д 30 х Ш 6.5 х В 17см;


Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко
Larena 03/02/2019

postage came very fast, great item

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Органайзер за автомобил тип подлакътник за чаша и телефон


  • КОД: F10137
  • Наличност: В наличност
  • 24.50 лв.

Свързани продукти