Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук

Имате нужда от кухненско кошче, но просто нямате място? Това кухненско кошче за боклук за шкаф е идеалното решение. Висящият държач за торби е изключително лесен за инсталиране. Не е необходимо да се завинтват болтове, само закачате щипката за вратата на шкаф и готово. С него може да използвате многократно найлонови пазарски торбички. Спестявате пари от купуването на нови торби за смет и премахвате нуждата от едри, мръсни кофи за смет 2в1. Бързо, лесно и практично!

Капакът на поставката за торби за боклук има допълнителна функция като почистваща лопатка. Почистването на храна и обелки след кълцане никога не е било по-лесно с капакът лопатка.

Бързо, лесно и практично!


Кухненското кошче за боклук за шкаф е подходящо за кухня, офис, баня, гараж, работилници, лагеруване, подвижни домове, каравани и др.

Издържа на тегло до 4.5 кг отпадък;

Размери: 24 х 3 х 12.5 см;

Често купувани заедно:
Запушалка за мивка и вана

3.90 лв. 6.36 лв. Без ДДС: 3.90 лв.

Кутии за подправки 6 в 1 - кухненски органайзер
Покажи повече Покажи по-малко
Milicent 16/12/2018

great Окачено кошче - удобна поставка за торби за боклук

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Кухненско кошче за боклук за шкаф - удобна поставка за торби за боклук


  • КОД: G174181
  • Наличност: В наличност
  • 7.60 лв.

Свързани продукти