Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби

Магически органайзер за миене на зъби "Докосни, почисти и се наслади". Подредете всички четки за зъби без риск от докосване и замърсяване с този чудесен органайзер за миене на зъби. Той се състои от комплект 2в1 поставка за четки за зъби и диспенсър за паста. Диспенсърът ще Ви осигури хигиенично поставяне на нужното количество паста върху Вашата четка.

Представяме ви нещо много практично и удобно - Автоматичен диспенсър за паста за зъби в комплект с държач за четки за зъби! Край на разпиляната паста за зъби, край на изтискването на флакончета - сега само с едно докосване, бързо и лесно получавате необходимата ви паста за зъби.

Универсален диспенсър, работи с всякакви флакони паста. Получавате и държач за четки за зъби, който е с капаче и четките ви остават винаги чисти и без прах. И не на последно място - запазвате банята си чиста и спретната, край на засъхналата паста за зъби по пода и мивката!

Децата обожават "Докосни, почисти и се наслади", с него миенето на зъби се превръща в забавна игра.


- Размер: 60 х 60 х 160 мм

"Докосни, почисти и се наслади" лесно и бързо се закрепя за стената, благодарение на двойно залепящ се стикер за монтиране (включен в комплекта)

Осигурете си удобство и хигиена с този автоматизиран диспенсър за паста за зъби! Само с едно докосване - практично, чисто и икономично!

Често купувани заедно:
Етажерка за баня без дупчене с три подвижни нива
Закачалка за стена с вакумно закрепяне
Покажи повече Покажи по-малко
Kudva 15/11/2017

Great product and well packaged thank you!!

Myrle 05/11/2017

Cheers great quick service

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Поставка за четки за зъби с диспенсър за паста - комплект за миене на зъби


  • КОД: G171541
  • Наличност: В наличност
  • 13.30 лв.

    9.90 лв.

Свързани продукти