Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце

Мултифункционален асистент в кухнята - ренде 7в1 с предпазител за ръцете и практичен контейнер за свежо нарязаните зеленчуци готови за директно използване в ястията и салатите Ви.

С това ренде досадното белене и нарязване на зеленчуците се превръща в детска игра благодарение на 6-те приставки за различни формички на храната, удобния контейнер за съхранение и практичния предпазител за ръце.

Рендето 7в1 е перфектно за направата на зеленчукови заготовки за салати и други ястия, подходящо за ползване в домашна или професионална среда.

Ножчетата са вградени в приставки, които се фиксират към основното тяло на рендето и по този начин ще имате възможност за бърза и лесна смяна на формите, с които режете зеленчуци. Всяко ножче е изработено от неръждаема стомана с двойно лазерно заточване.

Предпазителят за ръце ще елиминира риска от неприятно нараняване на дланите Ви докато се опитвате да нарежете целия зеленчук, който държите. Той представлява удобна дръжка с място за поставяне на зеленчуците, която се позиционира между ножчетата на рендето и Вашата длан.

За финал, всичко приготвено от Вас попада в контейнера без да има нужда от допълнително събиране и подреждане. Целият кухненски инструмент може да се почиства много лесно под течаща вода със стандартен препарат за посуда.


Характеристики:
Материал: PVC / Неръждаема стомана;
Лазерно наточени ножове;
Удобни приставки за различни форми: 6 броя;
Практичен контейнер за съхранение на заготовките;
Предпазител за длани;
Подходящ инструмент за домашна и професионална употреба;
Размери: 32х10х9см.;
Цвят: Според наличността;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце


  • КОД: holm3446
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв.

Свързани продукти

Етикети: Мултифункционално ренде 7в1 с предпазител за ръце