Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня

Любителите на италианската кухня винаги биха се зарадвали на домашно приготвена паста и оценили подарък, който да им помага да си я приготвят сами.

Представяме Ви машина за приготвяне на паста, нудълс, спагети, лингуни, лазаня и др. специалитети на италианската кухня, за които се сетите.

Една от най-важните стъпки при приготвянето им е да се разточи до съвършенство тестото и да се нарежат желаните лентички по възможно най-перфектния начин, а машината ще Ви съдейства точно на тази най-важна стъпка.

Домашния уред за рязане на паста е създаден с компактни размери, за да не пречи в кухнята, но достатъчно голям за да Ви е от ползва при приготвяне на по-големи количества спагети. Направен е изцяло от неръждаема стомана, а различните типове ножове са специално съобразени с формата и размерите на специфичните видове паста, за да можете да приготвяте голямо разнообразие от вкусни ястия.

Машината е със пристягаща се стойка към масата или плота за да е стабилна по време на използване и лесно сваляща се дръжка за бързо почистване след употреба.

Спецификации:

- Размери: 21x 20смx14см

- Материал: Неръждаема стомана STAINLEES STEEL

- Ножове: 2 различни размера от неръждаема стомана:

- Реже от 2мм талиатели до 6.5мм фетучини

- Цвят: Сребрист

- Възможност нарязване на тестото на лентички в различни дебелини

- Сваляем дръжка за лесно съхранение и почистване.

- Регулируема ролка за разточване на тесто за лазаня, канелони и др.

- Бързо усъвършенстване при приготвяне на различни видове паста: спагети, фетучини, лингуини, равиоли, нудълс, канелони и др.

- Компактни размери и стабилно прихващане към плота или кухненската маса

- Размери: 22 х 21 см

- 2 години ГАРАНЦИЯ

- Тегло: 3.15 кг

Покажи повече Покажи по-малко
Houser 20/09/2018

As offered. So what?

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Машина за рязане на спагети STAINLESS STEEL- уред за разточване на кори за лазаня


  • КОД: G36990
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 48.60 лв.

    39.70 лв.

Свързани продукти