Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA Мек пъзел за под тип детски килим EVA
Мек пъзел за под осигурява безопасна игра БЕЗ риск от неприятно удряне или протриване по твърдия под. Обезопасете пода у дома с детски пъзел килим от антибактериална пяна EWA.
Тази мека настилка за под е по-голяма и нестандартна от обичайните модели.
Притежава голяма площ от 1.4 квадратни метра, а краищата могат да се използват като обезопасителни преграда. Предвидени са два отвора, през които да се излиза.
Така детето ще развива своята ориентация и логическо мислене.

ОТВОРЕТЕ ВЪОБРАЖЕНИЕТО И КРЕАТИВНОСТТА НА ВАШЕТО ДЕТЕ – мек детски пъзели за под е чудесен начин за учене и игра. Докато се забавлява, малкото дете развива не само въображението си, но се учи на концентрация и разпознаване на цветове и форми, както и на логическо мислене, зрително и двигателно възприятие и търпение.

БЕЗОПАСНА EVA ПЯНА - постелката е изработена от EVA пяна, която се характеризира с много добро качество и е безопасна за вашето бебе. EVA пяната е водоустойчива и лесна за почистване. Просто избършете с влажна кърпа. Мека настилка за под в случай на падане, освен това има неплъзгаща се структура и изолира от студената земя. Пъзелите са 100% безопасни - не съдържат вещества, вредни за децата. Нашата постелка отговаря на всички необходими европейски стандарти и притежава CE сертификат.

МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ - образователната постелка предлага много творчески възможности за детето. Пъзелите могат да се поставят легнали на пода, както и в 3Д пространствена форма - тогава детето може да създава различни пространствени фигури. Това е идеално решение, което осигурява забавление на малкото дете и в същото време чудесен начин за прекарване на свободното време.

ВИЗУАЛНО АТРАКТИВЕН - дунапренените пъзели са изключително визуално атрактивен продукт. Отличават се с красиви цветове, разнообразие от форми и високо качество. Отделните елементи са безопасни за употреба, издръжливи и много приятни на допир. Веселата графика със сигурност ще привлече окото на всяко малко дете.

В компплекта получавате 50 елемента на пъзела и чанта за съхранение.

Характеристики:
  • Мек пъзел за под;
  • Тип: детски кът с преграда;
  • Материал: EVA пяна;
  • Площ: 1.4 кв.м;
  • Брой елементи: 50;
  • Дебелина: 1 см;
  • Възможност за 3D сглобяване;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Детски пъзел килим за безопасна детска игра


  • КОД: ISO00016134
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

Свързани продукти