Мек пъзел за под с букви Азбука Мек пъзел за под с букви Азбука Мек пъзел за под с букви Азбука Мек пъзел за под с букви Азбука Мек пъзел за под с букви Азбука Мек пъзел за под с букви Азбука

Осигурете на детето си забавни мигове с увлекателна и образователна игра върху мека среда. С детския пъзел тип мозайка детенцето Ви едновременно ще се забавлява и обучава.

Мекия детски пъзел е игра предназначена за подрастващи деца, Благодарение на своята специална изработка от антибактериална EVA пияна, ги предпазва от ожулвания и наранявания по време на игра на пода. Създадена като мозайка тип пъзел, тя обучава детенцето от ранна възраст осъвършенствайки чувството за ориентация, сръчност и логическо мислене. 

Дизайна на парчетата позволява да се прикрепи лесно едно към друго

Играта е под формата на мека настилка за земя, като отделните и парчета се съединяват като пъзел едно за друго и така формират игралното поле. Всяка част на настилката съдържа в себе си латинска буква, която може да бъде извадена и преместена. С квадратните форми, детето Ви ще може да конструира и по-сложни предмети - кубчета, триъгълници и други. Самата игра на думи може да бъде всякаква - да си играете с детето докато учи букви и срича думи, да създавате различни форми и да го учите на звуците, да проверите дали разпознава знаците, докато се опитва да ги нареди или просто да се забавлявате лежейки върху меката настилка.
Всичко това е изработено от антибактериална EVA пяна - тя е мека и може да абсорбира тежестта на детето Ви - предпазва, дори при спъване и падане докато детето си играе.
Всяко парче е с дебелина около 1см. и има размер 29х29см. Целия пъзел се състои от 10 такива парчета, формиращи площ около 1 кв.м.

Обезопасете детската стая и я превърнете в игрално поле!

С играта на думи ще подарите на детето си безброй часове интересно, разнообразно и безопасно забавление, с което детето Ви ще учи докато играе.


Характеристики:

 • Мек детски пъзел за под; 
 • Материал: EVA пяна;
 •  Цвят: Многоцветен;
 •  Размер на парче: 29х29 см;
 •  Дебелина: 1 см;
 •  Вътрешна форма: Латински букви;
 •  Идеален за игра и развитие;
 •  Мек и безопасен за игра;
 •  Подходящ за деца над 1 година;

Комплектът включва:

 1.    Игра на думи тип мека настилка с латински букви: 10бр. парчета;

Истински забавна и обучителна игра, която ще допринесе за ранното развитие на Вашето дете.


Разгледайте разнообраие от качествени детски играчки на изгодни цени в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко
Havstad 13/10/2020

amazing!

Fredette 20/08/2020

I bought this Игра на думи тип мека настилка с латински букви for my son. unfortunately hi losted it. But I cant sey, that this Игра на думи тип мека настилка с латински букви was realy exelant product. I recommendet to everyone. Its a realy good quality.

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Игра на думи тип мек пъзел за под


 • КОД: G90492LETTERS
 • Наличност: В наличност
 • 15.90 лв.

  10.90 лв.

Свързани продукти