Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги Малка бяла масичка за кафе с поставка за книги

Обособете своя домашен кът за релакс с тази симпатична малка бяла масичка за кафе с кръгла форма и поставка за книги. Чудесна идея за декорация на вашия дом. Ще внесе уют и симпатичност на интериора. До нея ще се насладите на любимото си кафе или чай докато релаксирате или четете любимата си книга.

Подходяща за поставяне в хол, спалня, тераса или за чакалня и декорация на офис или салон за красота.


Масичката е изработена от водоустойчив, рециклиран материал, което я прави подходяща за излагане на тераса. Създадена с минималистичен дизайн, тя ще пасне идеално във всеки интериор.

Холната масичка за кафе е с кръгъл плот с диаметър 36см, а в долната си част има поставка за съхранение на книги, вестници, списания и други предмети.


Размери:

  • Диаметър: 36см;
  • Височина: 46 см;
  • Ширина: 26 х24 см;


Тази малка масичка за кафе е чудесна идея за декорация на вашия хол, спалня, офис или тераса.


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Малка кръгла маса за кафе, хол или тераса


  • КОД: MiniCoffeeTable
  • Наличност: В наличност
  • 39.60 лв.

Свързани продукти