Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване

Отворете пространството в банята и подредете тоалетните аксесоари с телескопична стояща ъглова етажерка за баня без пробиване.


Всяка дама си мечтае за допълнително пространство в банята зада нареди своите козметики и тоалетни принадлежности. Това вече е възможно бързо и лесно без дупчене с многофункционален ъглов рафт за баня.


НАЧИН НА ПОСТАВЯНЕ:

Тази етажерка се поставя бързо и лесно без нужда от пробиване.

Притежава телескопична тръба със стъпка с пружина в двата края, която фиксира етажерката здраво. Просто моставяте в горния ъгъл, след което приплъзвате към долния, като пружината оказва напрежение и поддържа стелажа здраво.

Може да регулирате нейната височина от 230 до 300см за да пасне идеално във всеки ъгъл. Разбира се бихте могли да скъсите етажерката, ако искате да я направите по ниска.


Всичко това превръща този многофункционален ъглов рафт за баня в перфектното решение за съхранение на тоалетни принадлежности и аксесоари.


Стояща телескопична ъглова етажерка за баня без пробиване е създадена с мисъл за ползвателя.

Притежава:


4 НИВА И ЗАКАЧАЛКА - ъгловия рафт тип органайзер разполага с 4 рафта и закачалка, които могат да се поставят независимо на различна височина и свободно да се въртят около оста на монтажната щанга.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОСТАВКИ - Ъгловата телескопична етажерка за баня с монтаж без пробиване притежава не само 4 рафта, но и допълнителна закачалка за хавлии, сапунера и 4 закачалки за тривки и окачане на тоалетни аксесоари.


РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА - монтажната щанга се регулира на височина в диапазона 230-300 см, така че може да се регулира на различни места в почти всяка баня. Бихте могли да скъсите височината и под 230 см, ако желаете.


ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ – всеки рафт е изработен от гладка пластмаса и е снабден допълнително с дренажни отвори. Това предотвратява натрупването на вода и улеснява почистването. Гладко завършената монтажна лента също е много лесна за поддържане чиста.


БЪРЗ МОНТАЖ БЕЗ ПРОБИВАНЕ– телескопичната тръба на ъгъла за баня позволява ефикасен и лесен монтаж на рафта, а крачетата с гумени стъпкови подложки гарантират, че конструкцията стои стабилно на определеното място.


Характеристики:

 • материал: PP, други: неръждаема стомана + PET + силикон
 • височина 230-300см
 • диаметър на тръбата 2,4 см
 • размери на рафта: 21,5 х 33 х 7 см
 • тегло: 1,16 кг
 • тегло в опаковка: 1.35 кг


Къпането е не само дейност, която осигурява подходящо ниво на хигиена, но и момент на дългоочаквана релаксация след дълъг работен ден, натоварващо пътуване или интензивни физически упражнения. Следователно правилното организиране на мястото, където се къпем, е важно, за да можем да се отпуснем и да поддържаме тялото си чисто. Ъгловата стояща етажерка за баня без пробиване е лесна за монтаж. Многофункционална мебел за перфектно прекарване под душа, върху която можем да разположим всички необходими неща и тоалетна козметика. Благодарение на това те ще бъдат на една ръка разстояние и ще ви позволят да извършвате хигиенни дейности бързо, без стрес и без риск от падане. Осигурете си многофункционален ъглов рафт на супер цена!


ВИДЕО:
За допълнителен комфорт в банята поставете телескопична релса за завеса без нужда от пробиване.
Насладете се на освежаващ с пречистена вода:
Почиствайте банята бързо и лесно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Многофункционален ъглов рафт за баня на 4 нива и закачалка


 • КОД: ISO00023369
 • Наличност: 2-3 Дни
 • 49.90 лв.

  29.90 лв.

Свързани продукти