лед лампи за растения лед лампи за растения лед лампи за растения лед лампи за растения лед лампи за растения лед лампи за растения лед лампи за растения

LED лампа за ускорен растеж на растенията Grow Light. Осигурете на растенията си перфектни условия за растеж!

С лампата Grow Light може да отглеждате растения у дома и на закрито без нужда от слънчева светлина. Тази лампа ще подхрани растенията пълноценно и ще им осигури нужната светлина за да фотосинтезират и да растат с желаnното темпо.

Лампата за растения може да се използва за 24 часово осветяване или само тогава, когато няма слънце.LED лампата за отглеждане на растения подпомага фотосинтезата, благодарение на което улеснява растежа и подхранването на растенията. Употребата и ви позволява да се грижите правилно за растенията, които отглеждате, включително както за малки разсад, така и за зрели растения.

Лампата за растения е оборудвана с 200 броя LED диоди, излъчващи светлина в два различни цвята - светодиоди 660 nm (червена светлина) и 450 nm (синя светлина). Червената и синя светлина притежават различна дължина на вълната и спомагат растежа на пъпките и цъфтежа на растенията. Дължината на вълната, която излъчва, може да бъде напълно усвоена от растенията за фотосинтеза. Тази комбинация оказа плодотворно влияние върху развитието на растението Ви.


Grow Light е подходяща както за любителска, така и за професионална употреба. Grow Light може да се използва успешно както за осветяване на стайни растения (особено тези с ограничено количество дневна светлина), хидропонно отглеждане, така и оранжерийно отглеждане. Ще бъде перфектна както за любители, така и за професионалисти. Можете да осветите не само с домашни цветя, но и с билки и зеленчуци.

Лампата е удобна за поставяне на всякакви места. Може лесно да я фиксирате с помощта на щипка или да я поставите настолно. Благодарение на огъващото се метално рамо, може да изберете най-добрия ъгъл за постигане на максимално ефикасно осветяване.

Кабелът е дълъг 1,5 метра, което ви позволява лесно да го включите в най-близкия контакт или разклонител. Към кабела е позициониран превлкючвател за активиране и спиране на светлината.

Самата крушка на лампата може да се сменя, но нейния живот е дълъг на 30000 часа, което ви осигурява над 2 години безпроблемна работа.Характеристики:

- Светодиоди: SMD 3528;

- Брой светодиоди: 200;

- Мощност на крушката: 9,5 W;

- Излъчват цвят: червено и синьо;

- LED тип: червен-660nm, син-450nm;

- Напрежение: AC220V;

- Размери: 46 х 11.5 х 9.2 см.;

- Тегло с опаковката: 0,320 кг;

Често купувани заедно:
Капан за насекоми тип защита за растения

6.90 лв. 9.30 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Капково поливане за саксия - комплект 2 броя
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

ЛЕД Лампа за растеж на растения


  • КОД: ISO00016348
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

Свързани продукти