Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута

Подаръче за всяка малка принцеса обичаща бижутата - комплект с различни мъниста и връзки за направата на собствени гривни и накити.

Подарете възможността малката дизайнерка да моделира собствена линия бижута направени от мъниста - на разположение ще са десетки оцветени и с различна форма камъчета, които могат да се нанизват на въженцата.

Комплектът ще подпомогне артистичното развитие на детето, въображението, сръчността и концентрацията. Многобройните мъниста дават възможност и за игра в екип - заедно с приятели могат да творят и да подаряват един на друг накитите си.

Всички мъниста са събрани прилежно в кутия, която може лесно да се носи в ръка или в ученическа чанта. Размерите и са 27х15см.
В кутията също така има разделения за удобно сортиране по цвят, размер или друг признак на камъчетата и мънистата.Характеристики:
Материал: PVC;
Размер: 27х15см.;
Развива сръчност и въображение;
Възможност за игра в екип;
Лесно подреждане и пренасяне;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Kомплект с мъниста и аксесоари за правене на бижута


  • КОД: ISO00011610
  • Наличност: В наличност
  • 15.90 лв.

Свързани продукти