Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика Комплект за плетене на гривни от ластици с една кука - 1500 ластика

Комплект „Направи си сам“ за плетене на гривни от ластици е креативен подарък и истински ХИТ сред децата.. Снего ще развиват своята креативност и сръчност в комбинация с аналитично мислене, създавайки интересни гривни от силиконови ластици.


Те са изработени от най-качествен силикон, благодарение на които не се късат по време на игра. Комплектът включва до 1500 гумички в различни цветове. Силиконовите ластици стимулират креативността, така че можете да създадете повече от един шедьовър – не само гривни, но и например бижута или фигурки.


ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ "НАПРАВИ СИ САМ"– комплектът за плетене на гривни от ластици съдържа всички елементи, необходими за създаване на гривни или други фигури. Пакетът включва 1500 броя ластици, куки за плетене на една кука, прашки, декоративни елементи и висулки.


СТИМУЛИРА ТВОРЧЕСТВОТО – този комплект тип „Направи си сам гривна“ се използва не само за направата на бижута, можете също така да създавате красиви фигурки, пръстени, чанти и много други декорации, които просто ви хрумнат.


ОРГАНАЙЗЕР С ОТДЕЛЕНИЯ– опакован в калъф с 29 отделения. Прозрачният калъф ви позволява да видите къде е цветът. Освен това органайзера предотвратяват смесването на гумените ленти.


ШИРОКА ГАМА ОТ ЦВЕТОВЕ – 1500 гумички в цели 23 цвята. Цветовете са ярки и красиви, така че ви насърчават да играете и творите. Изглеждат страхотно след като са готови. Освен това комплектът включва декоративни елементи като букви, висулки или мъниста.


Спецификации:

 • брой цветове: 23;
 • бройки: 1500;
 • възраст: 7+;
 • декоративни елементи (висулки, мъниста, букви): да;
 • размери: 13 х 27 х 2 см;
 • тегло 237гр;
 • тегло в опаковка: 277гр;


Комплекта за плетене на гривни от ластици включва:

 1. 1500 силиконови ластици;
 2. 2 куки за плетене на една ръка;
 3. 3 карабинера;
 4. декоративни елементи (мъниста, висулки, букви);


Открийте разнообразие от комплекти "Направи си сам" и още много идеи за креативни подаръци за деца на достъпни цени в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Силиконови ластици за гривни - Комплект направи си сам гривна


 • КОД: ISO00018273
 • Наличност: В наличност
 • 15.90 лв.

Свързани продукти