Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра
Многоцветни LED коледни лампи за празнична декорация на елха, ваза или мебел у дома.

Декоративните лампички светят в различни цветове и разполагат с различни режими на мигане и смяна. Дългият им (10 метра) кабел осигурява гъвкавост и ще Ви позволи креативно да аранжирате лампичките около желания обект.

Те могат да създадат невероятен светлинен ефект, независимо дали са разпънати по цялата си дължина, или са увити около декоративен предмет. Такъв предмет могат да бъдат вази, елхи, кутии, бутилки и други подобни. Те притежават и защита против вода и влага тип IP65.

Лампичките се захранват чрез USB конектор, който трябва да се включи в адаптер, компютър или подобен източник на захранване. В комплекта ще откриете и дистанционно, с което ще можете лесно да избирате режимите, яркостта и цветовете на лампичките.

Характеристики:
LED многоцветни лампички с дистанционно;
Различни цветове;
Различни режими на светлина;
Дистанционно управление;
Подходящи за декорация;
Дължина: 10 метра;
Захранване: USB конектор;
Светеща коледна украса - магическа звездна завеса
Светеща коледна шапка

4.50 лв. 5.90 лв. Без ДДС: 4.50 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Коледни лампи с дистанционно и USB захранване - 10 метра


  • КОД: holm6850.SP16
  • Наличност: В наличност
  • 19.90 лв.

    17.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Коледни лампички с дистанционно и USB захранване - 10 метра