Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса
Симпатично коледно джудже с телескопични крака, които го повдигат на височина до 82 см.
Заредено с празничен дух ще осигури приятна празнична атмосфера.
Ако искате да разнообразите коледната украса за дома, тази коледна играчка джудже е страхотна идея. Тя ще радва вашето дете и ще бди над дома в празничните дни.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА
Коледното джудже е изработено с чувство към детайла от висококачествени материал.

ТЕЛЕСКОПИЧНИ КРАКА - фигурата изправена на крака е с височина 60 см, а след изпъване на телескопите – до 82 см! Нещо повече, шапката може да се моделира, защото в нея е поставена тънка тел.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АРАНЖИРАНЕ - джуджето ще бъде перфектно допълнение към всяка коледна украса. Ще изглежда идеално до камината, под украсената елха, на перваза на прозореца или на скрина. Поставете фигурката в антрето или всекидневната, за да посреща гостите си с веселия си вид. Такава коледна декорация ще пасне добре и в детски градини, училищни класни стаи и лекарски кабинети.

КРАСИВА КОЛЕДНА Украса – Джуджето е Надарено е с магически свойства, които внасят празнична атмосфера в интериора, в който се намира. Какво има за гном? Висока шапка, която може да се огъва в различни посоки, изпъкнало коремче и красива брада, която зарежда всеки с коледен дух.

НОВОГОДИШЕН ДИЗАЙН - Джуджето е с изпъкнал корем, бяла брада и висока островърха шапка. Благодарение на празничните цветове, в които е направена, можете да сте сигурни, че ще пасне и на други декорации и интериорни аранжировки във вашата къща или апартамент. Благодарение на телескопичните крака можете да променяте височината му в зависимост от вашите нужди.

Характеристики:
  • Материал: Текстил;
  • Размери: 27 х 60 до 82 см височина;
  • Цвят: Червено сив;

Възползвайте се от разпродажба на коледна украса за дома в HOMELAND.BG
Често купувани заедно:
Коледен чорап за пълнене с лакумства
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Голямо коледно джудже 60-82см за новогодишната украса


  • КОД: ISO00022315.SP16
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 49.90 лв.

    39.90 лв.

Свързани продукти