Картина за рисуване с числа Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване с числа Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване с числа Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване с числа Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване с числа Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване с числа Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки

Насладете се на удоволствието от това собственоръчно да сътворите красива картина по номера, която да подарите или изложите на стената за декорация у дома.


Настанете се удобно, пуснете любимата си релаксираща музика, вземете четка в ръка и започнете своето рисуващо приключение. Бързо ще се почувствате спокойни. Заменете стресът и грижите на ежедневието с радостта от създаването и релаксиращо рисуване. Открийте новата си страст. Когато картината е готова, закачете я, за да ви напомня за моментите и емоциите, изпитани докато я рисувате с числа.

Картините за рисуване с цифри са чудесен начин да релаксирате и да останете сами със себе си, развивайки творческите си умения.

Те са оригинален подарък за приятелка.


ПОЧУВСТВАЙТЕ СЕ КАТО ХУДОЖНИК - с рисуване по номера ще се почувствате като истински творец. Попълвайки постепенно полетата с цифри с включената в комплекта акрилна боя ще изпитате голямо удовлетворение, когато изпод четката ви излезе истинско произведение на изкуството. Вие сами ще направите цялата картина.


ГОТОВ КОМПЛЕКТ - комплектът за рисуване по номера съдържа всичко необходимо за започване на работа. Комплектът включва бои, четки и картина за рисуване, което улеснява започването на тази дейност.


ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - рисуването по номера е занимание, подходящо както за деца, така и за възрастни. Позволява ви да се отпуснете и да си прекарате приятно. Можете да нарисувате картината сами или с любим човек. Техниката рисуване по числа е проста и достъпна за всеки. Ще ви помогне да развиете уменията си за рисуване.


Техниката за рисуване по числа е относително проста и интуитивна. Номерирането на полетата върху платното улеснява намирането на правилните цветове на боята в отделните области, което го прави чудесно за начинаещи.


Характеристики:

 • цветове: многоцветни;
 • материал: дърво, платно, пластмаса;
 • размери: 40 х 50 см;
 • тегло: 335 гр;
 •  тегло в опаковка: 474гр;


Комплекта включва:

 1. платно върху дървена рамка;
 2. комплект боя;
 3. 3 x четка;
 4. образец на изображението;
 5. 2 куки + винтове;
 6. 2 куки без следи;


Разгледайте разнообразие от картини за рисуване с цифри на достъпна цена в HOMELAND.BG

За максимален комфорт по време на рисуване може да използвате дървен статив. Добавете сега.


Дървен статив за рисуване на картини

49.90 лв. 67.00 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Картина за рисуване по номера Лисиче 40 х 50 см - комплект с бои и четки


 • КОД: ISO00022782
 • Наличност: В наличност
 • 24.90 лв.

Свързани продукти