Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки Картина за рисуване по номера куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки

Настанете се удобно, пуснете любимата си релаксираща музика, вземете четка в ръка и започнете своето рисуващо приключение. Бързо ще се почувствате спокойни, а стресът и грижите на ежедневието ще бъдат заменени от радостта от създаването. Открийте нова артистична страст. Когато картината е готова, закачете я, за да ви напомня за моментите и емоциите, изпитани докато я рисувате по номера.

Картините за рисуване по номера са чудесен начин да релаксирате и да останете сами със себе си, развивайки творческите си умения. 

Те са оригинален подарък за приятелка.


ПОЧУВСТВАЙТЕ СЕ КАТО ХУДОЖНИК - с рисуване по номера ще се почувствате като истински творец. Попълвайки постепенно полетата с цифри с включената в комплекта акрилна боя ще изпитате голямо удовлетворение, когато изпод четката ви излезе истинско произведение на изкуството. Вие сами ще направите цялата картина.


ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ - комплектът за рисуване по номера съдържа всичко необходимо за започване на работа. Комплектът включва бои, четки и платно под рамка, което улеснява започването на тази дейност.


ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - рисуването по номера е занимание, подходящо както за деца, така и за възрастни. Позволява ви да се отпуснете и да си прекарате приятно. Можете да нарисувате картината сами или с любим човек. Техниката рисуване по числа е проста и достъпна за всеки. Ще ви помогне да развиете творческите си умения.


ПРОСТОТА И ЛЕКОТА - Техниката за рисуване по числа е относително проста и интуитивна. Номерирането на полетата върху платното улеснява намирането на правилните цветове на боята в отделните области, което го прави чудесно за начинаещи.


Спецификации:

 • Цветове: многоцветни;
 • Материал: дърво, платно, пластмаса;
 • Размери: 40 х 30 см;
 • Тегло: 335 гр;
 • Тегло в опаковка: 474гр;


Комплекта включва:

 1. платно върху дървена рамка;
 2. комплект боя;
 3. 3 x четка;
 4. образец на изображението;
 5. 2 куки + винтове;
 6. 2 куки без следи;

За максимален комфорт по време на рисуване може да използвате дървен статив.


Други клиенти закупиха и тези продукти:
Дървен статив за рисуване на картини

49.90 лв. 67.00 лв. Без ДДС: 49.90 лв.

Диамантена мозайка тип гоблен красив бухал
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Картина за рисуване с цифри куче 40 х 30 см - комплект с бои и четки


 • КОД: ISO00022780
 • Наличност: В наличност
 • 19.90 лв.

Свързани продукти