Голям фритюрник с горещ въздух 6 литра Голям фритюрник с горещ въздух 6 литра Голям фритюрник с горещ въздух 6 литра Голям фритюрник с горещ въздух 6 литра

Голям фритюрник с горещ въздух 6 литра - Страхотен фритюрник за здравословно готвене с обем за цялото семейство - намалете драстично мазнината в ястията си и пригответе хапване за фамилията с големия еър фрайър с капацитет 6 литра.


Създаден с мисъл за Вас и с немско качество на марка Muhler, фритюрникът ще направи още по-приятен престоя в кухнята. С обем от цели 6 литра ще имате възможност бързо и лесно да сготвите за цялото семейство наведнъж. В еър фрайъра можете да готвите всичко - месо, риба, различни зеленчуци и всичко останало, което обикновено слагате във фурната.

Чрез вградения таймер с регулация до 60 минути ще можете да следвате точно рецептата си докато си почивате в другата стая, а уреда засича кога е готово ястието. Можете да печете с различни температури, достигащи до 200℃

Тайната на здравословното готвене с този уред се крие в неговия дизайн - чрез горещ въздух обгръщащ всички страни на продуктите се намалява нуждата от прекормерната употреба на мазнина и по този начин си гарантирате едновременно вкусни и леки за стомаха храни.

Когато всичко е готово и сервирано дори не се налага да хвърляте усилия за почистване - можете спокойно да забършете контейнера със салфетка, а ако сметнете за необходимо имате и възможност за лесно миене на частите на уреда. Купата и решетката към нея са подходящи за почистване и в миялна машина.

Уредът притежава и няколко допълниелни екстри, за максимално улеснение и удобство - автоматичен сигнал за завършване на готвенето, запомняне на стандартни настройки за няколко поредни ястия, гумирани крачета против хлъзгане дори върху влажни повърхности.

Захранва се чрез щепсел включен в стандартна електрическа мрежа тип 220-240V / 50-60Hz. Номиналната му мощност е 1700W.Характеристики:
Размер на купата: 24,5х24х11,5см.;
Размер на решетката: 22,5х22,5см.;
Капацитет: 6 литра;
Бутон за регулиране на температурата;
Таймер до 60 минути;
Подновяване на програмата за следващо готвене;
Сигнал за приключване на готвенето;
Купа и решетка подходящи за съдомиялна;
Здравословно хранене без прекомерно намазняване;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Еър фрайер 6 литра MUHLER


  • КОД: REN1005182
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 249.00 лв.

    229.00 лв.

Свързани продукти