Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха

Есеншъл ароматизатор, който ще обогати въздуха помещението и ще спомогне дихателните функции на Вас и Вашите деца. Насладете се на свеж въздух у дома или в офиса в приятна атмосфера!

Арома дифузера не е просто екстра, а необходимост. Той ще Ви осигури по-спокоен сън и по-качествен въздух.

Представлява симпатично и полезно устройство, което на принципа на ултразвук изпарява и микронизира вода под формата на деликатна полимерна мъгла, в която е желателно да се добави Essential етерично масло.

По този наичн премахва вредните емисии и прашинки във въздуха, овлажнява сухия въздух (често срещан в помешения с климатик), ароматизира и придава успокояваща атмосфера в помещението.

Често ли Ви се случва да се закашляте БЕЗ да сте болни, да усещате сухота и пресъхнало гърло особено сутрин (за добро утро)? Това са признаци на наличие на прахови частици и сух въздух, който не само Ви създава дискомфорт, но има негативен ефект върху дихателната система в дългосрочен план особено за децата.

Предлагаме Ви практично и достъпно решение!

С множество ползи:

 1. Премахва вредните емисии и прахови частици във въздуха;
 2. Обогатява сухия въздух;
 3. Ароматизира;
 4. Създава приятна атмосфера;
 5. Подобрява съня;
 6. Подобрява дишането;

Употребата му е подходяща за помешения с по-сух въздух, при работещи климатици, парно, офиси или детски стаи. Дифузера е приятно допълнение към интериора, придавайки релаксиращ ефект.

Изключително лесен за употреба. Просто го включвате посредством USB кабел (включен в комплекта) в лаптопа , външна батерия или в зарядно за контакт. ( добави ).

Сипвате желаното количество вода (до 130 мл) с няколко капки етерично масло и докосвате сензорния бутон, за да включите. Работи беззшумно. Подходящ е за помеения до 40 квадратни метра.

Притежава два режима на работа, които се управляват само с едно докосване на сензорния бутон:

 1. Светлина и водна мъгла;
 2. Водна мъгла без светлина;

Дифузера е създаден с красив дъряесен дизайн с деликатни форми. Притежава LED подцветка със 7 сменяши се цвята, която ефектно прониква през създадените отвори, осигурявайки непотворима атмосфера.

С едно зареждане от 130 мл, може да работи около 5/6 часа. Уреда притежава защитна функция за самоизключване щом нивот на течноста намалее.

Характеристики:

 • Материал: ABS - екологичен полипропилен;
 • Дизайн: Дървесен;
 • LED подцветка в 7 цвята;
 • Променящи се зветове;
 • Мощност: 3W;
 • Изходящо напрежение: AC/DC 5V;
 • USB захранване; (включен комплекта USB кабел)
 • Капацитет: 130 ml;
 • Време на работа: 5 до 6 часа;
 • Защитен режим: Автоматично самоизключване;
 • Цветове: Светъл или тъмен; (изберете желания цвят от падащото меню "Варианти")
 • Размери: 10х15 см;

Комплекта включва:

 1. Дифузер;
 2. USB кабел;
 3. Инструкции за употреба;

По желание може да добавите Essential етерични масла на 100% растителна основа от нашата колекция. Добави от тук на преференциална цена.

ВНИМАНИЕ! Използвайте дифузера само с минерална вода, чешмяната вода е варовита и може да повреди устройството.

ВИДЕО:

Покажи повече Покажи по-малко

Арома дифузер за ароматизиране и пречистване на въздуха


 • КОД: ELBG30402730
 • Наличност: В наличност
 • 26.90 лв.

  23.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти