Влагоуловител със силикагел за многократна употреба Влагоуловител със силикагел за многократна употреба Влагоуловител със силикагел за многократна употреба Влагоуловител със силикагел за многократна употреба Влагоуловител със силикагел за многократна употреба

Решете проблема с влагата бързо и лесно с иновативен влагоабсорбатор - възглавничка пълна със силикагел, която ще поеме ефикасно влагата около себе си и може да се използва многократно. Ефикасна защита за дома и семейството.

Проучванията показват, че 9 от 10 домакинства са засегнати от влага и последващ мухъл. Образуването на влага, а след това и на плесен води след себеси до замърсен въздух и здравослновни проблеми.

Влагата образува мухъл, който е много вреден за Вашето здраве и дом!

Често ли Ви се случва да усещате въздуха тежък и стъклата да се запотяват? Виждате ли мухъл и ронеща се мазилка? Това е знак за влага и болести. Доста често среща проблем в 90% от домакинствата.

Формите и гъбите, които се образуват поради влага, са не само естетически дискомфорт, но и сериозен риск за здравето, особено ако прекарвате много време във влажни помещения. Те от своя страна водят до повече или по - малко сериозни заболявания.

Влагата причиняват алергии, респираторни заболявания, главоболие и световъртеж, кожни проблеми и намалена концентрация, наред с други неща.

Погрижете се за Вашето здраве сега!


Възглавнишката влагоуловител е създадена за улавяне на влага в малки помешения като офиси, килери, автомобили, гардероби, дрешници и подобни. Разбира се може да се използва и за стаи.

Тайната на бързото премахване на влагата от възглавничката се крие в нейния пълнеж - тя е напълнена със силикагел гранули.
Силикагелът е материал, широко използван в бита и промишлеността. Неговата основна функция е контрол върху влагата около него - активно абсорбира водните пари и изсушава околната среда. Силикагелът не е токсичен и не е запалим, правейки възглавничката перфектен аксесоар за всеки дом.

Силикагел гранулите са използват в обикновените абсорбатори в кутии, които често се използват за тази цел. Но единн такъв бсорбатор струва около 4/5 лв и след няколко седмици трябва да се изхвърли и сложи нов (зависи от нивото на влага). Така ако се направи една сметка, може да се окаже, че за половин година може да сте дали над 50 лв за влагоуловители, които след това се изхвърлят и замърсяват природата.

Нашата силикагел възглавничка е на цена под 20 лв и е предназначена за многократна употреба. Тя ще Ви спести пари, ще върши същата работа. Едновременно ЕКО съобразна и практична. Когато се напълни с влага, цветът върху индикатора се променя от оранжев на син. Това означава,че трябва да се изсуши - това може да стане като оставите влагоуловителя на слънце или директно го сложите в микровълновата за няколко минути.

Възглавницата попивател може да се постави на всяко място у дома - в хола, спалнята, банята, кухнята и тн. Също така можете да я ползвате и в автомобила - по този начин ще елиминирате изпотяването на прозорците и няма да дишате влажен въздух в колата. За максимална ефективност можете да я поставите върху таблото като ползвате противоплъзгаща се Anti-Slip подложка (Погледни ТУК)

СЪВЕТ: Използвайте минимум две възглавнички, така докато едната съхне, другата ще улавя влагата.

Премахнете влагата от дома и автомобила с ефективната влагоабсорбираща възглавница със силикагел.

Предимства:ю

 1. Абсорбира влагата;
 2. Многократна употреба;
 3. Пести пари;
 4. ЕКО съобразен продукт;

Характеристики:

 • Обезвлажнител;
 • Материал: Силикагел гранули;
 • Попива влагата около себе си;
 • Индикатор за нива на абсорбция;
 • Нетоксичен, незапалим;
 • Подходящ за автомобил;
 • Подходящ за помещения с невъзможност за включване на ел. абсорбатор;

Ако желаете да освежите въздуха използвайте етерични масла в комбинация с арома дифузер за освежаване на въздуха.

Покажи повече Покажи по-малко
Baumann 28/10/2021

I was surprised at the quality of workmanship of the Влагоуловител със силикагел за многократна употреба. I will buy another one for sure. I recommend. Thank you.

Rimma 04/03/2021

Thank you for a wonderful product!

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Влагоуловител със силикагел за многократна употреба


 • КОД: ISO00011001
 • Наличност: В наличност
 • 25.00 лв.

  17.60 лв.

Свързани продукти