Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване

Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване. Инструкции за употреба:


    1. Разопаковайте уреда внимателно;

    2. За да го разгънете, дръпнете крачето в основата на волана, след което изправете – разгънете тротинетката. Крачето автоматично ще се заключи;

    3. Сгъването става по същия начин, след натискане на крачето;

    4. След това спуснете степенката, за да остане стабилно в изправена позиция;

    5. Поставете скоростомера в дясната част на волана, като използвате шестограма включен в комплекта. Затегнете добре.

    6. След това поставете ръкохватките като ги завивате обратно на часовниковата стрелка;

    7. Вече сте готови за пътуване;

    8. Задръжте средния бутон на дисплея за 3 секунди и той ще светне;

    9. Изберете скорост 1 от горния бутон. След това се качете и потеглете като натиснете и задържите спусъка под дисплея. Той ще развие максималната скорост, която сте избрали;

    10. Ако желаете по-висока степен на скорост натиснете горния бутон, съответно долния ако желаете по ниска скорост. Избирате от общо 3 скорости;

    11. 220V. Презареждате около 4 часа до пълен заряд.

    12. За да включите предната светлина, натиснете бутона над нея.

    13. Може да спрете по три начина.

            •    Плавно, когато пуснете спусъка за скорост. Тогава тротинетката продължава движение по инерция докато не спре плавно.

            •    Спиране с автоматична предна спирачка. Чрез натискане левия спусък активирате автоматично спиране. Тогава уред спира плавно, за да избегне контузия на водача;

            •    Спиране с механична спирачка, която се активира посредством стъпване на задния калник. Тя Ви осигурява допълнителна безопасност. С нейна помощ може да спирате по-рязко когато това е нужно. 

    14. Батерията е с капацитет 8Аh и издържа до 20 км дистанция. Може да я презаредите като включите адаптера към буксата в лявата горна част на волана и свържете към 220V;Електрическият скутер е изключително модерен, екологичен и практичен транспорт. Инвестиция, която се отплаща бързо!

Електроскутера е чудесна алтернатива на обществения транспорт или колата. Позволява ви да се движите бързо, избягвайки задръстванията и задръстените улици, а така спестявате време, нерви и разходи за гориво!

Освен това не замърсява въздуха с вредни емисии, което допринася от екологична гледна точка и защитава нашата планета Земя от парников ефект и глобалното затопляне.


Електрическата тротинетка е перфектно решение за забързаната градска обстановка.
Нашият иновативен електрически скутер KRUZZEL се характеризира с практичен и изчистен дизайн, който подхожда на мъже и жени. Той е създаден с мисъл за ползвателя!
Всяка част и аксесоар са добре обмислени и влияят върху лекотата на използване. Има здрава, стабилна конструкция: дълъг, издръжлив волан и гуми, които са устойчиви на пробиване и порязване.
Оборудван с антивибрационна система с два амортисьора - заден и преден, осигуряват допълнителен комфорт при возене и удължават живота на скутера.Скутерът KRUZZEL развива скорост до 25 км/ч и може да измине разстояние от 20 км само с едно презареждане.

Скутера притежава дигитален дисплей, който показва моментната скорост и нивото на заряд.
Снабден с три бутона за управление на основните функции и скоростта на движение. Скоростите са три.Практичен и лесен за пренасяне!
Благодарение на компактния си размер, можете да го вземете със себе си навсякъде - на пътуване, на работа или на семейна почивка. Не заема много място, така че лесно се побира в багажника, автобуса или асансьора.
Когато стигнете до вашата дестинация, можете да сгънете скутера си и след това да го носите удобно, например в колата. Дори не е нужно да го носите! Скутера притежава помощни колелца за пренасяне в сгънато състояние - колко удобно само!


Общото тегло на оборудването е само 13 кг.Оборудван с ярко осветяване и светлоотразители!
За да се гарантира безопасността на ползвателя, скутерът е оборудван със задни и предни светлини, които го правят ясно видим за другите участници в движението.
Предния фар с ярка LED светлина осигурява видимост на дистанция над 50 метра, а задния стоп и светлоотразители сигнализират за Вашето присъствие останалите участници в движението.


Спирането става по три начина:

 1. Чрез пускане на спусъка за движение – тогава мотора спира и тротинетката се движи няколко метра по инерция, след което също спира.
 2. Автоматична спирачка в лявата част на кормилото – тя е вид спусък, който щом се натисне надолу спира плавно превозното средство. Не случайно спирачката спира плавно, за да предпази водача от контузии. Ако спре рязко, това може сериозно да увреди Вашето здраве.
 3. Механична спирачка на задното колело на уреда. Тя ви осигурява допълнителна защита и възможност за импулсивно и по-рязко спиране. Прави пътуването много по-безопасно.Осигурява максимална стабилност и безопасност за водача!
За да бъде шофирането с електрически скутер още по-безопасно, платформата и кормилните дръжки са изработени от специален материал против хлъзгане, което определено прави управлението на електромобила по-сигурно и удобно.


Разбира се може да се шофира докато вали, тъй като електроскутера е 100% водоустойчив. Когато сте в покой, може да оставите тротинетката в изправено положение, благодарение на вградената степенка.

В комплекта получавате и подарък несесер с инструменти: шестограми, отвртка и гаечен ключ.

ПРЕДИМСТВА:

 1. Перфектно решения за града;
 2. Придвижва Ви лесно и бързо;
 3. Избягва задръстванията;
 4. Лесен за паркиране, пренасяне и съхранение;
 5. Спестява време, нерви и разходи за гориво!
 6. ЕКО съобразен превоз;
 7. Непробиваеми гуми;
 8. Антивибрационна система с амортисьори;
 9. Развива до 25 км/ч;
 10. Изминава до 20км с едно презаредане;
 11. Издържлива акумулаторна батерия;
 12. Мощен двигате 250W;
 13. Сгъваема и лека конструкция;
 14. Ярко осветление и отразители;
 15. Издържа до 120кг;


Характеристки:

 • Корпус: Стомана;
 • Гуми: Удароустйчиви БЕЗ риск от спукване;
 • Мощност на двигател: 250W;
 • Скорост: 8 до 25км/ч;
 • Брой скорости: 3 степени;
 • Дигитален скоростомер;
 • Спирачки: Автоматична и механична;
 • Максимално натоварване: до 120 кг;
 • Максимална дистанция: 20км;
 • Акумулаторна батерия: 8Ah;
 • Време на зареждане: 4 часа;
 • Водоустойчивост;
 • Степенка;
 • Захранване: 220-240V 50/60Hz 2A;
 • Цвят: Черен;
 • Размери: 110 х 95 х 14 см;
 • Тегло: 13 кг;
 • Марка: Kruzzel (полска);
 • Гаранция: 12 месеца;
Покажи повече Покажи по-малко
Nawrocki 21/10/2021

Good to get what you are expecting.Will buy here again.

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Електрическа тротинетка Kruzzel 20км за бързо и лесно придвижване


 • КОД: ISO00010711
 • Наличност: По заявка
 • 860.00 лв.

  596.00 лв.

Свързани продукти