Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване Еластични връзки за обувки за бързо и лесно обуване

Обувайте се бързо и лесно с ластични връзки за обувки с метална закопчалка. Позволяват да обувате и събувате без нужда от връзване и развръзване, а по време на носене обувката стои пристегната към ходилото.


Много удобна алтернатива на традиционните връзки. Правят завързването лесно и бързо, пасват на всички видове обувки и маратонки. Без да губите време и да развързвате многократно обувките си по време на ходене, бягане или интензивна тренировка! Еластичните връзки за идеално решение за деца, които все още не са се научили сами да си връзват обувките.


Създадени с мисъл за ползвателя притежават няколко основни предимства:


ЛАСТИК - ластичните връзки за маратонки са разтегливи. Изработена от гъвкав материал, който позволява разтягане и приспособяване към различни размери обувки. Популярни сред хората, които искат да обуват и събуват маратонките си лесно и бързо, без да се налага да ги връзват.

Позволяват да обувате и събувате без нужда от връзване и развръзване, а по време на носене маратонката стои пристегната към ходилото.


УНИВЕРСАЛНА УПОТРЕБА - идеални са както за ежедневието, така и за практикуване на спорт или през свободното време. Можете да практикувате фитнес, бягане, триатлон, йога или туризъм без никакви притеснения.


БЪРЗО ЗАПАЗВАНЕ - не е необходимо да се връзват или връзват, което е особено полезно за хора, които изпитват затруднения с ръчното завързване на вързалките си или за тези, които трябва бързо да се събуят или обуят, например при спортни дейности. Просто завийте металната скоба.


ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ – ластичните вързалки се регулират според размера на обувката. Просто ги нанижете в отворите на маратонките, прокарайте ги през металната закопчалка, оставете по 1,5 см, отрежете останалата част, направете примка в края и я изгорете, за да не се протрие, и накрая затегнете металната закопчалка.


ИЗДЪРЖЛИВИ - еластичните връзки са изработени от синтетична материя, устойчива на атмосферни условия и износване, което ви осигурява дългогодишна употреба без нужда от нов връзки.


Спецификации:

  • цвят: бял/сребрист
  • материал: метал/полиестерна прежда
  • дължина: 100см
  • тегло: 15 гр
  • тегло в опаковка: 23гр


Комплекта включва:

  • 2 х връзки за маратонки;
  • 2 х куки;


Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Ластични връзки за маратонки и детски обувки HOMELAND.BG


  • КОД: ISO00021653
  • Наличност: В наличност
  • 7.90 лв.

Свързани продукти