Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки Постелка за входна врата тип Anti Slip изтривалка за обувки

Почиствайте обувките бързо и лесно преди да прекрачите прага на дома с мокетна противоплъзгаща се постелка за обувки за пред входна врата.

Създадена с мисъл за дома и интериор! Едновременно бързо и лесно почиства обувките, но и самата изтривалка лесно се почиства. Просто изтръскайте и готово. При по-сериозно замърсяване може да се изми под силна струя вода, след което бързо ще изсъхне


Изработена с влакна от филц наподобяващи мокет, а в долната си част постелката за врата е гумирана, така, че да стои стабилно при почистване на обувките.


ANTI-SLIP BOTTOM + NUPS – постелката за пред входна врата е изработена от гумиран материал, осигурява много добро сцепление при ходене и бърсане на обувки. Предпазва от подхлъзване и падане, особено при мокри или хлъзгави условия, което е важно за безопасността на членовете на домакинството и гостите.


ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОБУВКИ - чрез задържане на мръсотия и влага върху изтривалката, по-малко мръсотия достига до подовете в къщата. Това означава, че необходимостта от често прахосмукачка, миене на подове или чистене на килими е много по-малка. В резултат на това изтривалката за обувки може да ви помогне да спестите време и усилия, необходими за поддържане на нещата чисти.


УНИВЕРСАЛНА И ИЗДЪРЖЛИВА– постелката е идеална за пред вратата на входа или за терасата. Освен това не се хлъзга и задържа мръсотията във влакната. При честа дългогодишна употреба изтривалката за обувки няма да започне да се рони или нарушава своята цялост. Това я прави изгодна инвестиция подходяща за дългогодишна употреба.


ЕСТЕТИКА И ЧИСТОТА БЕЗ МИРИЗМИ – изтривалката за обувки е и декоративен елемент, който може да придаде стил и характер на входа на къщата. Създадена с изчистен дизайн, тя ще пасне на всеки интериорен и екстериорен дизайн. Освен това постелката за врата не излъчва никакви миризми!


Спецификации:

  • материал: гума, филц
  • цвят: черен, сив
  • дебелина: 4 мм
  • размери: 58,6 х 88,2 см
  • тегло: 1.165 кг
  • тегло на опаковката: 1,170 кг


Други клиенти добавиха и това:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Лесно почистваща се постелка за врата и обувки от филц


  • КОД: ISO00022055
  • Наличност: В наличност
  • 17.60 лв.

Свързани продукти