Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света Детски глобус за оцветяване с карта на света
Креативен детски подарък за коледа или рожден ден – Комплект за оцветяване тип детски глобус с маркери и атлас.
Глобусът за оцветяване е образователен подарък за рисуване, който ще развие едновременно логическото мислене, креативността и сръчността на детето, докато изучава географията на земното кълбо. Какво по-хубаво от това докато рисува да изучава държави и континенти както и техните местоположения, знамена и територии.

Детето ще научи и какво е глобус, а именно земното кълбо с илюстрации и карта на света, което се върти около оста си на стойка.

Кълбото атлас е готово за оцветяване като в комплекта има 4 маркера и карта на света тип детски атлас на света със знамената на всички държави.
Идеята е детето да оцветява държавите и океаните, така че да се разграничават границите и да се получи един цветен глобус с карта на света. Атласът също е предназначен за оцветяване като на него са разположени и допълнителни рисунки на кораби, животни сгради и други ключови за територията на съответната страна асоциации.

Маркерите включени в комплекта не са перманентни и притежават гумичка за изтриване, ако се наложи. Така дори детето да сгреши лесно може да коригира за да се получи перфектен резултат.

Глобуса за оцветяване е с диаметър 20 см и височина със стойката 30 см
Изработен е от пластмаса;

Комплекта за оцветяване включва:
  1. Глобус;
  2. Карта на света със знамена;
  3. 4 маркера с гумички: червен, черен, син, зелен;

В HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от креативни комплекти за рисуване на достъпни цени.

Често купувани заедно:
Детски комплект за рисуване и оцветяване - 46 части
Детска къща за оцветяване с маркери

23.30 лв. 49.90 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Детски комплект за рисуване "Направи си сам" глобус с атлас и 4 маркера


  • КОД: DIYGlobus.SP15
  • Наличност: В наличност
  • 39.90 лв.

    19.90 лв.

Свързани продукти