Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart Wifi датчик за дим - детектор Tuya Smart

Детектор за дим с Wi-Fi интелигентен контрол - инструкции за употреба:


1. Отворете капачето на устройството като го завъртите и поставете 2 батерии тип ААА. Червен LED индикатор ще светне веднъж и ще изгасне.

2. За свързването между телефон и сензор е нужно да включите своята локация (Location) и Bluetooth от телефона.

3. Изтеглете приложението Tuya Smart като сканирате QR кода на кутийката на устройството или ръчно намерите програмата в магазина за приложения.

4. Отворете Tuya Smart приложението и изберете бутон Add Device.

5. Изберете категория Sensors, подкатегория Smoke Alarm, -> Smoke Detector (Wi-Fi)

6. Въведете името и паролата на Вашата интернет връзка (рутер) в полетата.

7. След това е нужно да задържите RESET бутона на детектора с иглата от комплекта за около 5 секунди.

8. Червеният сензор ще започне да мига – от приложението изберете начина по който светлината мига ( бързо или бавно)

9. На следващия екран ще откриете сензора си – натиснете го и приложението ще свърши всичко останало. Когато е свързан успешно, можете да монтирате сензора на тавана.

10. За свързване към Amazon Alexa или Google Home отново е нужно първо да сдвоите устройството с Tuya и след това от избраното приложение да свържете приложенията Tuya и Alexa / Google Home. Това става отново чрез бутон Add Device и написване на ключова дума Tuya и избиране на устройство. След което ще бъдете прехвърлени в приложението, за да дадете достъп до Alexa и Google Home към устройството.


Защитете дома от пожар със SMART датчик за дим - той ще Ви уведоми веднага когато има наличие на пушек в помещението. Издава силен звуков сигнал и изпраща известие на смартфона Ви.

С алармения сигнал от над 80 децибела съседите ще разберат за проблема. Вие също ще бъдете уведомени незабавно чрез мобилно известяване, дори да не сте си у дома.

Противопожарната аларма притежава чувствителен към пушек и дим сензор, който е в постоянно готовност за реакция. Детекторът ще улови и най-лекия дим и така ще Ви спечели време за адекватна реакция.

W-Fi детектора за дим се сдвоява към вашия смартфон посредством мобилно приложение за лесен контрол и мониторинг. За целта алармата против пожар трябва да бъде в близост до Wi-Fi мрежа.

Когато сдвояването между устройствата е успешно ще можете да получавате веднага известия чрез телефона си за състоянието на помещението, без значение къде сте.

Това означава, че дори да не сте си у вас, ще разберете за проблема от разстояние и ще може да реагирате и предотвратите инцидент.

Може да използвате следните приложения: 

 • TuyaSmart
 • Amazon Alexa;
 • Google Home;
 • SmartLife App;

Чрез тези приложения, може да управлявате и други Smart уреди в своя умен дом. Като например Smart осветление.

Компактното устройство е с модерен дизайн и се вписва чудесно в интериора на всеки дом и помещение. Детектора за дим е дискретен когато всичко е наред, но много шумен когато има заплаха от пожар.

Детекторът за дим се захранва с 2 броя батерии тип ААА (Добави от Тук). Енергоразходът на устройството е много нисък - препоръчително е поставяне на качествени батерии каквито са Duracell AAA.

Внимание! Smart датчика за дим ще ви информира при ниско ниво на заряд на батерията!

Монтажът върху тавана e много лесен - имате избор между двойно лепяща платформа в комплекта, или монтаж чрез болтове включени в комплекта.

Разметър на детектора са 8см. диаметър х 4см. височина.


Характеристики:

 • SMART детектор за дим;
 • Силна аларма: 80dB;
 • Връзка: Wi-Fi;
 • Чувствителен сензор за дим и пушек;
 • Лесен монтаж;
 • Съвместимост със SMART приложение TuyaSmart;
 • Известяване за засечен дим през телефона;
 • Модерен дизайн;
 • Компактни размери 8 х 4см.;
 • Нон-стоп работа;
 • Захранване: 2 батерии тип AAA (Добави от Тук);

СЪВЕТИ: Ако желаете да намалите максимално риска от възникване на пожар, поставете автоматичен пожарогасител кълбо в близост до ел. уреди, контакт или друга рискова зона.

Покажи повече Покажи по-малко
Unders 28/06/2021

i recomend this shop to all it has great products an even better service.

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Wifi детектор - Wifi датчик за дим


 • КОД: WFWS011
 • Наличност: В наличност
 • 56.60 лв.

Свързани продукти