Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи Уред за бързо и лесно сгъване на дрехи
Сгъвайте тениски, ризи и пуловери бързо и лесно с помощта на дъска за сгъване на дрехи. Ще ви спести, време, усилия и място в гардероба!
Искате ви се ризите и тениските да са перфектно сгънати, но това често отнема много време и усилия, а рядко се получава перфектно – винаги излиза някоя гънка. Забравете за този проблем!

Бързо и лесно само с три движения, получавате перфектно сгънати дрехи. Вече няма да губите време в старателно сгъване, което рядко се получава идеално.
Просто поставяте на дъската, сгъвате, дясна, лява и долна част и готово. Идеална за употреба както за дома, така и за магазини. Верен помощник - винаги под ръка.

Дъската за сгъване на дрехи е лека и удобна за пренасяне и съхранение без да заема излишно място у дома. Напротив ще ви спести такова благодарение на прилежния гардероб, за който ще се грижи.

Високо качество на изработка от PVC;
Размери (в сгънато състояние): 59см x 24см x 1,5см
Различни цветове;

Често купувани заедно:
Машинка за почистване на дрехи

19.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Вакуумни пликове за съхранение на дрехи
Органайзер за дрехи със 7 отделения

9.90 лв. 12.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Уред за сгъване на дрехи


  • КОД: VERK15314
  • Наличност: В наличност
  • 15.90 лв.

Свързани продукти