Иновативен уред за премахване на пъпки Иновативен уред за премахване на пъпки Иновативен уред за премахване на пъпки Иновативен уред за премахване на пъпки Иновативен уред за премахване на пъпки Иновативен уред за премахване на пъпки

Премахнете пъпките бързо, безболезнено и ефикасно!

Борбата с акнето е изтощителна и болезнена за всяка дама. Всяка от нас тайно се надява с магическа пръчка да премахне всяка пъпка БЕЗ да оставя следи и БЕЗ да се появява отново!

Често си мислим, че магията не е възможна, но не е така! Иновативната технология, ще ни помагне да решим БЕЗБОЛЕЗНЕНО проблема с досадните пъпки.

Забравете за неефикасните и скъпи козметични процедури, които понякога ще ви изгубят времето и парите.

Забравете за болезнените и кървави опити да изстискате пъпка и след това да чакате още 3 дни да спадне раната. А не след дълго отново се появява на същото място… НЕ! Това не е решение!

Вече може да си позволите ефикасна козметична процедура навсякъде с помощта на Иновативната дамски уред против пъпки.

НО КАК? Благодарение на UV светлинна терапия!

Със сигурност ще се запитате: Как светлината може да се бори с акнето?

Обяснението не е сложно!

Тази иновативна писалката третира пъпките с революционна технология комбинираща два типа светлина:

 • Ултравиолетово лечение - Синя UV светлина, пречистваща и антибактериална, която унищожава бактериите, отговорни за акнето. Тя се бори срещу тази бактерия и най-важното - предотвратява нейната повторна поява. Ултравиолетовата терапия се е доказала в козметичните процедури като една от най-ефикасните благодарение на своя антибактериален ефект.

Специфичната дължина на вълната от 415 nm е с потвърден благотворен ефект върху кожата чрез различни тестове. Терапията е в продължение на две минути. При употрито акне може да се наложи двукратно третиране в продължение на 2/3 дни. След физическата терапия, можете да намалите 90% от акне бактериите, 70% от симптомите на възпаление, а също така да редуцирате мастната секреция на фините пори. Висококачествената внесена синя LED светлина осветява кожата и подобно на фотосинтезата при растенията, я прави подхранена и здрава. Синята светлина може да стегне отпуснатата кожа, да свие порите, ефективно да елиминира бактериите, които причиняват акнето. Терапията също има положителен ефект при еритема, мазна кожа, силно алергична и чувствителна кожа.

 • Червена лазерна светлина се грижи за епидермиса, намалявайки възпалението и зачервяването, успокоявайки кожата ви. Този вид писалка ще действа само при леко до умерено акне, след което ви съветваме да се консултирате с експерт дерматолог, той ще знае по-добре от какво имате нужда.

Резултатът - благоприятно и безполезнено елиминиране на акнето!

Лесно за използване и пренасяне. Благодарение на дискретния си и компактен дизайн, може лесно да пренасяте писалката с Вас и да я използвате навсякъде без притеснения от околните!

Уреда е напълно безопасен за използване БЕЗ нужда от допълнителни познания и ненужни аксесоари.

Характеристики:

 • Приложение: Лицево;
 • Тип светлина: LED/UV;
 • Захранване: Батерия ААА;
 • Дискретен дизайн;
 • Форма: Писалка;
 • Материал: Пластмаса;
 • Желан ефект: Премахване на акне и почистване на порите;

Покажи повече Покажи по-малко
Adorne 20/12/2021

Excellent product, good quality.

Tilla 31/07/2021

EXCELLENT PRODUCT! Thank you!

Показване на 1 до 2 от 2 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Иновативен уред за премахване на пъпки


 • КОД: LightTherayAcne
 • Наличност: Няма
 • 49.90 лв.

  36.60 лв.

Свързани продукти