Вакуумни пликове за съхранение на дрехи

Вакуумни пликове за съхранение на дрехи

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ НА ТЕЛ: 0885580473
Код на продукта:
S54101
Наличност:
В наличност
Цена: 2,79 лв.

Възможни варианти

Описание

 Подредете сезонните си дрехите прилежно без да заемат излишно място с вакуумни торби. Подходящи за съхранение на дрехи, завивки и други обемни текстили. С помощта на вакуумните торби ще освободите много пространство в гардероба си и ще ги запазите непокътнати за следващия сезон. Те ще предпазят дрехите Ви от вредители, прах или влага. Чудесен помощник на всяка домакиня! 

 Тайната на ефикасното им действи се крие в херметическото запечатване без въздух. Пликовете разполагат с отвор, през който с помощта на прахосмукачка, изсмуквате голяма част от въздуха и по този начин обема на дрехите се намаля с 75%. 

 Дрехата се поставя в плика през специален отвор, който се затваря посредством технологията ''Ziplock''. Този тип закопчалки гарантират сигурно затваряне без пропускане на въздух.

 Пликовете са прозрачни, което позволява лесно да откриете необходимата дреха и да ги сортирате. Едно от големите им предимства е, че мога да бъдат използвани многократно.

 

Характеристики:

  • Материал: Полиетилен;
  • Различни размери:

 S  - 50 х 60см;

 М  - 70 х 100см;

 L   -  80 х 110см;

XL  - 90 х 120см;  (Изберете желания размер от падащото меню ''Вариант'')

 

ВНИМАНИЕ: Преди да поставите дрехите във вакумния плик ги изперете и се уверете, че са перфектно сухи. След това ги сгънете, поставете и затворете със Зиплок закопчалката.

Използвайте специалния отвор и прахосмукачка, за да издърпате излишният въздух от плика.

 

Клиентите, които закупиха този продукт, закупиха и: