Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина Здрав разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина

Висококачествен разтегателен градински маркуч за поливане с дължина 30 метра. Здрав, надежден, без риск от скъсване и течове. Подходящ за кранове ¾ или ½.

Това е иновативен градински разтегателен маркуч, който автоматично се удължава под въздействието на водното налягане и се скъсява до първоначалната си дължина след края на поливането.

Полезен инструмент за всеки стопанин на градина, с който бързо и лесно ще поливате, миете колата или къпете животните.


Създаден с мисъл за градинарите – притежава няколко основни предимства:


ЗДРАВ И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ – Край на течащите маркучи от днес! Този модел има метални съединения и здрава тройна латексова тръба, така че течовете ще останат в миналото. Масивният маркуч е оборудван със здрави месингови вентили и фитинги. След свързване на водата маркучът автоматично се разширява до 30 метра дължина и се връща до 10 метра след приключване на работата. Благодарение на своята гъвкавост, той е много лесен за използване и не изисква много усилия.


ПИСТОЛЕТ С 8 ВИДА ПРЪСКАНЕ – градинският маркуч е оборудван с 8 въртящи се дюзи. С негова помощ ще поливате тревата, цветята, ще изкъпете домашни любимци и ще измиете колата. Налягането на водата може да се регулира по два начина: с помощта на винта на вентила и подвижната дръжка. Пистолетът има и функция за заключване - просто отклонете металната кука в пистолета - тогава водата ще тече, без да се налага постоянно да натискате спусъка на пистолета.


НЕРЪЖДАЕМИ МЕСИНГОВИ ВРЪЗКИ - комплектът има месингови връзки и тройна латексова тръба, която ще предотврати течовете.


УНИВЕРСАЛЕН ЗАХВАТ - Комплектът включва 2 конектора за кранове 1/2" и 3/4".


ЗАКАЧАЛКА ЗА ЛЕСНО ПОСТАВЯНЕ НА ЧЕШМА – специално проектирана закачалка във формата на кука, без проблем можете да я прикрепите към стената в гаража, например, допълнителният отвор ви позволява да закачите куката директно на крана, без да откачвате маркуча. Чантата, в която можете да поставите навития маркуч, заема малко място и има връв, благодарение на която можем да я затворим и закачим навсякъде.


Характеристики:

 • материал: латекс, месинг, ABS, пластмаса;
 • размери на пистолета (ширина/височина): 20 x 11 x 6 cm;
 • макс. дължина: 30м;
 • минимална дължина: 10м;
 • тегло: 1.091 кг
 • тегло с опаковката: 1.195 кг


Комплекта включва:

 1. градински маркуч
 2. 3 конектора (2 бр. 1 и 1 бр. 3 )
 3. 3 уплътнения
 4. пистолет
 5. кука
 6. чанта


В HOMELAND.BG ще откриете всичко за двор и градина на достъпни цени.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Разтегателен маркуч 30 метра за поливане на градина 3/4 или 1/2


 • КОД: VERK24395.GARDEN
 • Наличност: В наличност
 • 67.00 лв.

  49.90 лв.


Налични опции

Свързани продукти