Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба

Раница за лаптоп с ефектен и функционален дизайн против кражба. Ще съхранява сигурно вашия лаптоп и лични вещи, защитавайки ги от кражба и намокряне.

Тази практична раница е създадена с мисъл за ползвателя – за защита и удобство.


Притежава висококачествена изработка от водоустойчив полиестер, което гарантира качествена защита на вашите вещи и лаптоп от намокряне.

Раницата против кражба притежава катинар с трицифрен код, за сигурно заключване и защита от крадци и недоброжелатели.

Притежава основен джоб с множество допълнителни отделения.

Вътрешното пространство е проектирано с допълнителни джобове и отделения за съхранение на аксесоари като зарядно устройство, мишка, USB кабели, документи и други, така можете да носите всичко необходимо с вас, подредено и организирано.

Предвидено е специално отделение за лаптоп с дебела подплата, която осигурява допълнителна сигурност за вашия преносим компютър, като го предпазва от въздействие на външни фактори.

Отделението е предназначено за лаптопи с размер 15.6 инча.


С тази раница за лаптоп може да презареждате своя телефон без да се налага да я отваряте. Просто поставете преносима батерия (не е включена) в предвидения за това вътрешен джоб и презареждайте през специални външен конектор.

В допълнение имате и два странични джоба за напитки или поставяне на чадър.


Характеристики:

 • Тип: Раница за лаптоп;
 • Съвместимост: 15.6 инча;
 • Капацитет: 30 литра;
 • Външен USB порт за презареждане;
 • Материал: Полиестер;
 • Водоустойчивост;
 • Цвят: черен;
 • Размери: ширина 30 см х дебелина 13 см х височина 41 см;


Ако имате нужда от качествена и сигурна раница за вашето ежедневие, тази раница за лаптоп с дизайн против кражба е точно за вас.


Често купувани заедно:
Преносима батерия 10000 mAh с вградени кабели
Мъжко кожено портмоне с RFID защита и 15 прегради
Алуминиев портфейл с RFID защита тип картодържач
Протектор за кредитна карта

2.70 лв. Без ДДС: 2.70 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Водоустойчива раница за лаптоп 15.6 с катинар против кражба


 • КОД: DEL45310
 • Наличност: В наличност
 • 97.00 лв.

  59.90 лв.

Свързани продукти