Визьор - сенник за кола 2в1 HD Визьор - сенник за кола 2в1 HD Визьор - сенник за кола 2в1 HD

Шофирането в слънчев ден понякога не е толкова приятно. Когато сълцето е срещу нас може да се окаже доста изнервящо и дори рисковано за шофиране. Обикновено използваме визьорите на наншите автомобили, които не винаги успешно блокират слънчевите лъчи, а дори частично пречат на цялостния поглед върху пътя.

С See Clear HD ден и нощ вече ще имате винаги ясен поглед към пътя.

See Cleard HD е удобен и практичен избор за Вашият автомобил, който разсейва отблясъците за секунди и предразполага към лек и безавариен път.

Край на рязкото спиране от незабелязани препядствия! Визьор See Clear HD ще Ви помогне да забележите своевременно всяко препядствие на пътя.

See Clear HD се прикрепя лесно към сенника на Вашата кола без да са Ви необходими никакви допълнителни инструменти. Просто прикрепяте See Clear Към визьора на колата и моментално ще получите ясен поглед върху пътя.

Благодарение на иновативната технология за разпръскване на лъчите светлина с See Cleard HD ще се чувствате по-уверени и безопасно докато шофирате. Той ще Ви помага и служи вярно сутрин, късно следобяд и дори през нощта, когато ярките градски светлини отново замъгляват погледа Ви. Използвайте сивата му част при шофиране през деня, а жълтата - за ясна нощтна визия.

Този визьор е изклчително подходящ за хора с диоптър, които не могат да носят слънчеви очила.

Покажи повече Покажи по-малко
Royo 01/07/2017

Top item.Top service.Thanks

Показване на 1 до 1 от 1 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Визьор - сенник за кола 2в1 HD


  • КОД: G171601
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 15.90 лв.

Свързани продукти