Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми Уред против сърбеж за след ухапване от комари и насекоми

Ако търсите лекарство за ухапване от комари, то тази иновативна машинка тип писалка против сърбеж за след ухапване и у ужилване от насекоми е ефикасно и безопасно решение. Осигурява незабавно облекчение при ухапване от комари, оси и други. Оказва противовъзпалително, регенеративно релаксиращ и облекчаващ ефект премахвайки сърбежа и облекчавайки възпалението.


Забравете за неприятените сърбежи и ухапвания от насекоми - вече само за няколко секунди може да ги излекувате!


Иновативен уред тип писалка , който за разлика от лекарствата няма химичен състав, който може да окаже страничен ефект върху кожата или тялото ни.

Уреда против ухапване от комари работи на принципа на термотерапията, което го прави безопасно и ефикасно решение за ухапване и ужилване от насекоми за цялото семейство!


Устройство за цялото семейство, което може значително да подобри ежедневието ви и да осигури незабавно облекчение при ухапвания от насекоми. Независимо дали сте човек, който страда от досадни ухапвания от комари, пчели, оси или други насекоми, уреда е ефикасен лек за сърбеж, който да имате винаги под ръка при нужда.Как работи?

Тайната на ефикасното действие на уреда против ухапвания и ужилвания от насекоми е в неговия принцип на работа базиран на термотерапията или още наричан топлолечение. Затопля засегнатата зона на тялото (в случая там където има ухапване/пъпка и зачервено място) посредством електромагнитни микровълни. Подобрява кръвообръщението в зоната и оказва противовъзпалително, регенеративно релаксиращ и облекчаващ ефект, премахвайки и облекчавайки възпалението.


Действието на топлолечебните фактори се осъществява и посредством кръвта, която по време на микротерапията насища локално кожата, затопля се и се обогатява на биологично активни вещества.


Машинка лекуваща сърбежи е изключително подходяща за деца и майки с бебета. Вече няма нужда да мажете с мехлеми, които може да окажат страничен ефект върху нежната кожа на вашето дете. Просто поставете уреда за 3 секунди върху зоната на възпаление и готово. Бързо, лесно и детето няма да усети нищо, напротив ще усети, че сърбежа е изчезнал.


Писалката против сърбеж за след ухапване от комари е с компактни размери, за да може да го носите със себе си без да заема излишно място. Така ще ви бъде под ръка винаги при нужда от лек за сърбежи по тялото или ухапвания от насекоми.


Характеристики:

  • Захранване: 2 x AA батерия
  • Има вградена нощна лампа, която се включва с ключ
  • Размери: 16.5см х 4см
  • CE сертифициран
  • Цвят: бял
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Машинка за след ухапване от насекоми лекуваща сърбеж


  • КОД: VERK01924
  • Наличност: В наличност
  • 36.90 лв.

Свързани продукти