Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване Удобна силиконова подложка за запояване
Мултифункционалната силиконова подложка за запояване и ремонтиране подходяща за сервиз или домашна употреба. Подпомага запояването и ремонтирането на електроника осигурявайки удобство на майстора. С нейна помощ ремонта става много по лесен.

Подложка е задължителна за всеки любител и професионален DIY ентусиаст.
Изработена от термоустойчив силикон на висока температура (до 500 градуса по Целзий) и деформация. Разполага с 4 магнитни точки: за намагнитване на отвертки, за части и винтове, както и множество отделения и линейна скала в сантиметри и инчове.

Създадена с мисъл за ползвателя притежава следните ключови предимства:

МАГНИТНИ ДЖОБОВЕ - силиконовата постелка разполага с 4 магнитни джоба, които ще държат на място дори най-малките винтове, гайки и метални елементи. Забравете за досадното падане и търсене на дребни болтчета и елементи! Работете удобно и бързо с всичко необходимо под ръка.

ТЕРМОУСТОЙЧИВА– силиконовата сервизна подложка за запояване е устойчива на високи температури, което означава, че можете безопасно да работите върху горещи елементи като спойка или горещ въздух. Силиконът е устойчив на много химикали, което означава, че може да се използва в различни среди без страх от повреда.

ЛИНИИ ЗА МАРКИРОВКА И ИЗМЕРВАНЕ - сервизната подложка за запояване има маркировки и линии за измерване, които улесняват прецизното измерване и поставяне на елементите.

ОРГАНАЙЗЕР ЗА ЗАПОЯВАНЕ И РЕМОНТ – постелката има профилирани места, благодарение на които предметите лежат на мястото си. Допълнителните места за отвертки ви позволяват да отделите инструментите от елементите на ремонтирания артикул и да поддържате нещата подредени.


Характеристики:
 • Материал: силикон, магнит;
 • Брой магнитни джобове: 4;
 • Размери: 30 х 45 см;
 • Тегло: 474 гр;
 • Тегло в опаковка: 513 гр;
 • Цвят: сив;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Силиконова подложка за удобно запояване


 • КОД: ISO00022727
 • Наличност: В наличност
 • 27.60 лв.

  23.30 лв.

Свързани продукти