Комплект сгъваема маса със столове за пикник тип куфар Комплект сгъваема маса със столове за пикник тип куфар Комплект сгъваема маса със столове за пикник тип куфар Комплект сгъваема маса със столове за пикник тип куфар Комплект сгъваема маса със столове за пикник тип куфар
Алуминиева сгъваема маса с вградени столчета тип куфар - идеалният способ за страхотно изкарване на следващия Ви пикник или къмпинг. Здрава, лека и лесна за пренасяне и съхранение!
Създадена с мисъл за ползвателя с няколко ключови предимства:

ДИЗАЙН НА КУФАР - Когато е сгъната, къмпинг масата приема формата на куфар, което я прави много компактна за съхранение и пренасяне - без да заема излишно място може да се прибере в килер или да се натовари лесно в багажника на колата.

КОМПАКТНА И ЛЕСНА ЗА ПРЕНАСЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ - Сгъваемата къмпинг маса е изработена в практичен дизайн тип куфар. Представлява цялостна конструкция с вградените към нея столове. Щом я разгърнете се получава страхотно място за отдих и похапване за 4 човека - не се нуждаят от сложен монтаж всеки път щом излизате - изисква се само разгъване. Прибирането е също толкова лесно.

ЗДРАВА, НО ЛЕКА - Основата на сгъваемата маса със столове за пикник е изработена от алуминий - едновременно много здрава (с товароносимост 100кг. на седалка) и много лека за пренасяне (тегло 7,5 килограма).

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - Горната повърхност на къмпинг масата и столовете тип куфар е направена от закален PVC материал, която лесно се почиства от мръсотия и лесно се подсушава от течности. Размерът на всяка седалка е 28х27х40см. Самата маса е квадратна и е с размери 82х82см.

МЯСТО ЗА ЧАДЪР -Като допълнителна екстра, в средата на сгъваемата къмпинг маса със столове има поставен отвор предназначен за поставянето на голям чадър за плътна сянка.


Характеристики:
 • Материал: Алуминий / PVC;
 • Олекотена конструкция;
 • Товароносимост за всяка седалка: 100 килограма;
 • Височина: 67см.;
 • Отвор за чадър: 3,5см.;
 • Размер на плота: 82х82х67см.;
 • Размер на седалка: 28х27х40см.;
 • Тегло: 7,5 килограма;


Комплект сгъваема маса със столове тип куфар е чудесен аксесоар за любителите на къмпинг пикник или просто за градината и всеки, който обича отдих и похапване сред природата. Тя е здрава, лека и удобна за пренасяне и съхранение. Вземете сега на изгодна цена.

Разгледайте разнообразие от къмпинг аксесоари на достъпни цени в HOMELAND.BG

Попълнете къмпинг комплекта с тези чудесни предложения:
Плажен чадър с UV защита

23.90 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.90 лв.

Постелка за пикник и плаж

15.90 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 15.90 лв.

Сгъваемо барбекю за вкусна скара

39.90 лв. 56.60 лв. Без ДДС: 39.90 лв.

Комплект прибори за пикник

19.90 лв. Без ДДС: 19.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Комплект сгъваема маса със столове за пикник тип куфар


 • КОД: ISO00007894.CAMP
 • Наличност: В наличност
 • 145.00 лв.

  99.00 лв.

Свързани продукти