Туристическа кафемашина без ток Туристическа кафемашина без ток Туристическа кафемашина без ток Туристическа кафемашина без ток Туристическа кафемашина без ток

Инструкции за употреба:

1. Подгответе всички части на туристическата кафе машина; 

2. Вземете мярката за кафе и я напълнене до горе. Сложете отгоре филтъра за кафе;

3. Завъртете на обратно, за да може да се изсипе кафето от мярката във филтъра;

4. Поставете отгоре резервоара за вода;

5. Завиийте го и затегнете добре;

6. Напълнене резервоара за вода с гореща вода;

7. Поставете и завийте отгоре капачката на резервоара с изхода за вода;

8. Хванете с две ръце туристическата кафе машина и я подгответе за наливане на кафе в чашата. Капачката на резервоара с изхода за вода трябва да сочи към отвора на чашата.

9. Натиснете бутона навътре и ще започне да излиза готовото кафе с тънка струя, спрете когато желаете да прекъснете пълненено на чашата.Преносима туристическа кафемашина за ароматно кафе с каймак БЕЗ нужда от ток. Може да я носите навсякъде с Вас и винаги може да разчитате на нея. Тя ще приготви любимата ви напитка точно както я обивате - с плътен каймак и наситен вкус и аромат.


Случвало ли ви се е да отидете на екзкурзия, на почивка или просто на път, но да нямате възможност да закупите или направите от любимото си класическо еспресо? Неприятно усещане!

За целта ви представяме портативна туристическа кафемашина без нужда от ток.

Пригответе любимото си еспресо със страхотен каймак, докато сте в движение, на плажа, на път, в камиона или на къмпинг. Пресносима машина за еспресо е създадена за любителите на кафе, които често са в движение. Тя ще бъде Ваш верен приятел при нужда от освежаваща доза от любимата напитка.


С туристическата кафемашина се работи бързо и лесно БЕЗ нужда от ток. Нужно ви е само топла вода (която може да си набавите от термос ) и кафе, а благодарение на специалната вакуумна помпа ще създадете налягане от 9 бара за да получите перфектно еспресо за няколко секунди. Просто слагате дозата, мляно кафе и гореща вода. След което с няколко натискания на помпата потича готовото любимата ви напитка с плътен каймак и наситен вкус в предвидената за целта чашка.

Когато чашката е завита към кафемашината в нея се поставя мерителната лъжичка и подготвената от вас доза кафе. След като направите своето еспресо може да приготвят неограничен брой допълнителни чаши и то БЕЗ нужда от ток.


Преносимата кафемашина притежава компактен дизайн, за да не заема излишно място. Лесно може да се пренася в раница. Тя е перфектно решение за шофьори на камиони, когато сте на плаж, на къмпинг, в планината или в офиса. Дори ако сте си у вас, но просто желаете да намалите разходите за ток.

Уреда е механичен и не зависи от ел. енергия. С нея винаги може да си направите еспресо, дори да нямате ток наблизо.


Характеристики:

  • Размери: 18 х 6,5см;
  • Цвят: Бял;
  • Марка: Rancore (Българска);
  • Гаранция: 24 месеца;


СЪВЕТ:

За да приготвите бързо и лесно топла вода за своето кафе използвайте електрическа кана за затопляне на вода или имайте под ръка термос с топла вода.

Електрическа кана за бързо и лесно затопляне на вода
Ако желаете да пренесете горещата това с вас Ще ви е необходим качествен термос, който ще запази температурата на водата над 12 часа
Термос от неръждаема стомана 500мл в кожен калъф
Често купувани заедно:
Малка туристическа ютия за път

26.90 лв. 36.60 лв. Без ДДС: 26.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Туристическа преносима кафемашина без ток


  • КОД: REN649376.CAMP
  • Наличност: В наличност
  • 129.90 лв.

    79.00 лв.

Свързани продукти