Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал Цедка за сифон на кухненска мивка против миризми и запушен канал

Защо да отпушвате канала, след като просто може да не го запушвате с удобна цедка за сифон на кухненска мивка. Удобна и практична!

Осигурява бърз и лесен начин за почистване на мивката от отпадъка и предпазва от запушване на канала. Оттичането на водата ще стане гладко и вие ще сте спокойни, казвайки "чао" на лошите миризми и зашупения канал.


Отпадъците се събират в решетката, а в канала се стича само мръсната вода. След измиване просто хващате за дръжката и изхвърляте отцедения отпадък директно в коша БЕЗ да се налага да докосвате мръсотията с ръце.

Колко удобно само.


Забравете за гнусните цедки за мивка с наслоена мръсотия и постоянно запушените канали с лоша миризма! Отървете се от бактериите и неприятните миризми, като поддържате кухнята си хигиенична.


Цедката за сифон на кухненска мивка е създадена с мисъл за домакинята!

Изработена от неръждаема стомана, която гарантира не само здравина, но и дълготрайна издръжливост. Универсален дизайн по стандарт, който пасва плътно на 99% от сифоните на кухненските мивки. Притежава уплътнителна гума, което се фиксира се плътно без да се повдига по време на миене – само с ръка, когато се налага да се почисти.


Създадена да ви служи дълги години. Здравите материали гарантират, че цедката остава в отлично състояние, дори и при интензивна употреба.


Премахва се лесно, което я прави елементарна за почистване.


Универсален размер с уплътнител: 8 х 7.5 х 2 см;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Цедка за кухненска мивка против миризми и запушен канал


  • КОД: VERK27059
  • Наличност: В наличност
  • 7.60 лв.

    6.30 лв.

Свързани продукти