Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана Течен NANO протектор за телефон за защита на екрана

Защитете екрана на смартфона абсолютно незабележимо с иновативен течен NANO протектор за телефон. Забравете за досадното разлепяне и останал въздух или дразнещи ръбчета и следи, които оставят обикновените стъкла за телефон!

Осигурява цялостна защита на стъклото без видими следи. Поставя се лесно с наняасянето на няколко слоя с 1/2 минути изчакване между нанасянето.

Той е напълно универсален подходящ за всеки модел смартфон.

Предпазва напълно екрана на смартфона обхващайки всеки детайл, БЕЗ следи от поставяне и останал въздух или разлепяне.


Това е революционна технология с NANO частици, които бързо засъхват и формират прозрачен защитен слой, който е напрактика невидим.

Течния нано протектор защитава стъклото на телефона от надраскване, спукване и нараняване. 100% невидим слой против надраскване спукване и дефекти по екрана. Без следи от поставяне!


Как се поставя течен протектор?

Препоръчваме поставянето при специалист какъвто може да откриете в нашите магазини HOMELAND.BG.

Начин на поставяне: Необходимо е екрана да бъде перфектно почистен, след което се нанасят няколко капки от течния протектор, като равномерно се разнасят по цялото стъкло. Изчаква се 2/3 минути за да изсъхне и отново се нанасят нов слой и така 4/5 слоя в рамките на 10-15 минути. Това осигурява многослойна защита на екрана.

Целия процес изисква между 10-15 минути. Имайте предвид, че екрана изсъхва напълно след няколко часа, но това не пречи на употребата на смартфона веднага след поставянето на защитния протектор.


Открийте разнообразие от аксесоари за телефон на достъпни цени в HOMELAND.BG

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Течно стъкло за телефон тип NANO Протектор


  • КОД: VERK04129
  • Наличност: В наличност
  • 12.90 лв.

Свързани продукти