Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица Стилен подарък за жена - Вечна роза в стъкленица
Ако търсите идея за подарък на жена то тази вечна роза в стъкленица е перфектното решение.
Красива, изтънчена и вечна - ще зарадва любимата дама и ще остане вечен спомен.
Оригинална идея за подарък за 8 март за мама!

Красиво изправена, ярко червена, обвита от нежни светлини в стъклен купол и поднесена с изискана подаръчна кутия.

Изкуствената роза е вечна, защото не се нуждае от редовно поливане и грижи, но въпреки това запазва естествената си красота за дълго време. Можете да го използвате като подарък за Свети Валентин, Деня на майката или за сватбени тържества като символ на любов и трайна връзка.

ВГРАДЕНИ LED СВЕТЛИНИ – вечната роза е заобиколена от светодиоди, които я осветяват красиво. Благодарение на това изглежда много ефектно. Поставено върху нощно шкафче, скрин или масичка, цветето ще създаде вълшебна атмосфера, която ще ви напомня за вашите чувства.

ПОДАРЪК ЗА СПЕЦИАЛЕН ЧОВЕК - вечната роза ще бъде идеален подарък за Деня на майката, Деня на бабата, Деня на жената, Свети Валентин, имен ден, рожден ден, Деня на учителя и за всеки друг празник. Джаджата е опакована в красива декоративна кутия с панделка.

КРАСИВА ДЕКОРАЦИЯ – изкуствена роза в стъкло запазва красотата си завинаги, защото не увяхва. Това е страхотна джаджа, която може да се използва като декорация вкъщи или маси по време на партита и т.н. Освен това има 100 розови листенца, които можете да използвате, за да създадете романтично настроение.

Характеристики:
  • Материал: стъкло, пластмаса, led проводник;
  • Захранване: 3x AAA батерии (не са включени, но може да добавите от тук)
  • Цвят на осветлението: топло бяло
  • Размери: 22 х 11,5 см

Вечна роза е чудесна идея за подарък за рожден ден на жена или подаръка за мама за 8 март
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Подарък за 8 март за мама – вечна роза в стъкленица


  • КОД: ISO00021619
  • Наличност: В наличност
  • 45.00 лв.

    29.90 лв.

Свързани продукти