Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио
Направете работата си по-ефективна, по-лесна и даже по-приятна с комбинирания инструмент 4в1 за майстори и любители: прожектор с двойна светлина, вградена Bluetooth колонка, радио и соларно презареждане.

В този компактен и мощен уред се побират цели 4 отделни устройства - прожектор, радио, преносима Bluetooth колонка и соларен панел. Соларният прожектор ще Ви помогне да виждате ясно какво стои пред Вас, а радиото и колонката ще направят времето прекарано в работа приятно и неусетно.

Прожекторът е съставен от 2 светещи елемента - предна и задна лампа. Предната лампа е мощна и излъчва бяла LED светлина, която има максимален обхват на лъча до 500 метра. Задната лампа е предназначена за осветяване на близки предмети или използването като стационарна работна лампа. Нейният блясък е по-замъглен с цел да не дразни очите Ви докато работите.

Радиото и Bluetooth колонката ще разведрят настроението докато работите - чрез радиото можете да прихванете любимата си станция и да слушате избраните им хитове или новини. Чрез колонката можете да свържете мобилното си устройство към нея и да слушате музика, филм или аудио книга.
Също така в уреда 4в1 можете да включвате USB флашки или MicroSD карти с качена медия за възпроизвеждане.

Всички тези екстри се захранват без нуждата от кабели и ток - това е възможно чрез вградения соларен панел събиращ слънчевата светлина и конвертиращ я в електричество. Панелът прави прожектора 4в1 мултифункционален - можете да го използвате без притеснение докато сте на двора и дори сред природата, например на къмпинг или преход.
Разбира се, в комплекта ще откриете и малък USB кабел за зареждане в адаптер, в случаите когато навън е облачно и соларните лъчи не достигат до панела.

Размерите на прожектора са 20см. дължиха х 11см. диаметър на осветяващото тяло х 10см. ширина


Характеристики:
Материал: Ел. компоненти / Пластмаса;
Размер: 20х11х10см.;
Инструмент 4в1: Прожектор, Работна лампа, Радио, Bluetooth колонка;
Подходящ за работа и отдих;
Четец за флашки и MicroSD карти;
Обхват на основната LED светлина: 500 метра;
Тип светлина: бяла LED светлина;
Соларен панел за презареждане от слънцето;
Вход за зареждане чрез USB кабел включен в комплекта;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио


  • КОД: G70019.PROMO
  • Наличност: В наличност
  • 39.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Соларен прожектор 4в1 с мощна светлина, блутут колонка и радио