Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор Самозалепващ се гумен стопер за врата тип протектор
Защитете мебелите и стената от удряне и ужулване с гумен стопер за врата. Отваряйте безшумно и безопасно. Протектора предпазва от удряне на дръжката в стената или мебелите, което води след себе си до неприятни белези и следи. Забравете за неприятния шум и следи от блъскане на вратите!

Създаден с мисъл за ползвателя! Защитава и предпазва вратите, стените и мебелите. Намира приложение във всекидневието. Може да се използва у дома, в тоалетната, в офиса или в хотели.

Противоударния стопер за врата е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба. За всякакъв вид дървена метална или стъклена врата.

Предпазителя ще осигури ефективна защита срещу нежелана повреда на вашата стена или врата. Също така предпазва от удари, които могат да възникнат, когато вратите се отварят твърде силно или неконтролирано.

Ефективно потиска шума, причинен от рязкото отваряне на вратите.

Поставя с бързо и лесно на всякакви повърхности. За предпочитане върху равна обезмаслена повърхност. Просто отлепете стикера на гърба и залепете на мястото където попада удара.

Материал: Гума;
Диаметър: 5 см;

В HOMELAND.BG ще откриете разнообразие от практични предпазители за дома и офиса на достъпни цени.
Други клиенти добавиха и тези предпазители:
Обезопасители за ръбове и ъгли

3.90 лв. Без ДДС: 3.90 лв.

Предпазители за контакт с ключ

6.90 лв. 8.90 лв. Без ДДС: 6.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Противоударен стопер за врата HOMELAND.BG


  • КОД: VERK01895
  • Наличност: В наличност
  • 3.90 лв.

Свързани продукти