Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда
Разширете локалната си интернет мрежа бързо, лесно и с висока скорост като използвате разклонителя за LAN кабели и неговите 5 гнезна на марката TP-Link.

Той е предназначен да осигурява бърз кабелен интернет към всички Ваши устройства (телевизор, компютър, конзола, SmartBox и други подобни) без да се налага да купувате скъпи рутери и да правите сложни инталации.

Работата с него е лесна - проектиран е да бъде Plug&Play (включване без софтуерна инсталация) и е нужно само да включите LAN кабел от основния рутер към разклонителя. Чрез 5-те си гнезда, разклонителят ще изведе интернет данните по посока включените устройства.

Всеки порт на TP-Link разклонителя поддържа скорост от 10 до 100Mbps като общата скорост на разклонителя може да достигне до 200Mbps.

LAN устройството е с модерен и компактен дизайн, като е подходящ за поставяне върху работното бюро или близо до основния рутер в помещението.

Устройството използва GreenTech технология за намаляване на енергоразхода и също така е абсолютно безшумен докато е включен.

LAN разпределителят е предназначен за включване в стандартна електрическа мрежа тип 220-240V / 50-60Hz посредством адаптера си.


Характеристики:

Марка: TP-Link;
Разпределител на LAN интернет;
Включване без инсталация: Plug&Play;
5 гнезда;
Максимална обща скорост: 200Mbps;
Скорост на отделно гнездо: 10/100Mbps;
Захранване: 220-240V/50-60Hz посредством адаптер;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда


  • КОД: LS1005
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.

Свързани продукти

Етикети: Разклонител за LAN кабели с 5 гнезда, LS1005, Периферия