Раница коте с 4 джоба и термо отделения Раница коте с 4 джоба и термо отделения Раница коте с 4 джоба и термо отделения Раница коте с 4 джоба и термо отделения Раница коте с 4 джоба и термо отделения Раница коте с 4 джоба и термо отделения
Чанта органайзер за улеснение на ежедневните разходки с бебето - прибере всичко, от което и Вие и детето Ви се нуждаете докато сте навън.

Чантата за майки ще влезе в употреба всеки път щом изкарвате бебето си на разходка - тя е просторна и удобна за носене, побира се лесно в детската количка и разполага с много място за съхранение на предмети.

Благодарение на специалния си плат тип Оксфорд, чантата е и водоустойчива на пръски - тя ще елиминира тревогите Ви ако бъдете застигнати от преваляване докато сте на разходка. За допълнително спокойствие, чантата има и залепени светлоотразителни кантове сигнализиращи присъствието Ви дори когато навън се стъмнява.

Чантата коте разполага с общо 11 джоба - подходящи са за поставяне на мобилни телефони, бурканчета и шишенца с вода и храна, мокри и сухи кърпички, памперси, биберони, играчки и всякакви подобни бебешки принадлежности.
Чантата се отличава от останалите и със специалните си джобове, които имат термо слой - задържащи температурата на храната и напитката за много по-дълго време от обикновените.

Размерът на чантата е 51х36см. и се предлага в два цвята:
Розов
Черен
(Изберете от падащото меню)


Характеристики:
Материал: Текстил тип Оксфорд;
Водоустойчива на пръски;
Общо 11 джоба и прегради;
Джобове с цип;
Термо джобове за запазване на температурата;
Чанта органайзер за детска количка;
Два налични цвята;
Симпатична визия на коте;
Удобни и регулируеми презрамки;
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Раница коте с 4 джоба и термо отделения


  • КОД: PLM11.SP14
  • Наличност: В наличност
  • 36.00 лв.


Налични опции

Свързани продукти

Етикети: Раница коте с 4 джоба и термо отделения