уред против къртици и змии уред против къртици и змии уред против къртици и змии уред против къртици и змии уред против къртици и змии уред против къртици и змии

Ултразвуков уред със соларно захранване против вредители в градината - инструкции за употреба:


Земята където поставяте уреда против къртици не трябва да е замръзнала или наводнена. Премахнете всички препятствия, които биха могли да попречат на работата на уреда за къртици. Евентуални препятствия могат да попречат на разпространението на ултразвуковите вълни. За най-добра защита от сляпо куче, къртици и др. подобни гризачи - инсталирайте на всеки 20 метра от вашата градина и ще излъчва вълни на всеки 30 секунди. Не използвайте прекомерна сила при инсталиране на уреда. Поставете го в дупката оставяйки около 1 см. над земята. Свържете буксата, приемник с предавател. Внимателно поставете проводника във вътрешността на уреда. Прикрепете върха със соларният панел към тялото на уреда.

Писнало Ви е от борба с паразити във Вашия дом и градина?! Трудите се целогодишно, а когато стане време да берете плодовете, някой друг вече го е направил... Осигурете си ефикасна и икономична защита срещу домашните вредители!

Погрижете се лесно, бързо, безопасно и екологично с новия соларен уред против гризачи, насекоми, мишки и змии във вашия двор и дом. Поставя се в почвата на открито - двор или градина.

Захранва се от вградена акумулаторна батерия и соларен панел, който преобразува слънчевата енергия в ултразвукови сигнали. Уредът има обхват от около 700 квадратни метра. Щом нежелания вредител попадне в обсегът му, устройството започва да излъчва мощни ултразвукови сигнали, които са незабележими и безопасни за човека, но непоносими за животните. Прогонва ги ефикасно чрез ултразвук и вибрация, които действат на нервната им система.

Соларният панел зарежда вградена акумулаторна батерия (животът на батерията е два сезона, след което може да се поднови с нова). Уреда против къртици и сляпо куче, действа и срещу подземни гризачи, мишки, змии и др. наземни влечуги.

Спецификации:

 • Соларен уред против къртици;

  Захранване: слънчева енергия (соларен панел);

 • Вграденa акумулаторна батерия: 1.2V / 600mAh;

 • Чeстота 400HZ-1000HZ;

 • Дължина: 390 мм;

 • Радиус на надземна част: 145 мм;

 • Радиус на колче: 33 мм;

 • Размер на соларен панел: 60 * 60 мм;

 • Производител: Китай

 • Гаранция: 6 месеца;

Начин на употреба: Земята където поставяте уреда против къртици не трябва да е замръзнала или наводнена. Премахнете всички препятствия, които биха могли да попречат на работата на уреда за къртици. Евентуални препятствия могат да попречат на разпространението на ултразвуковите вълни. За най-добра защита от сляпо куче, къртици и др. подобни гризачи - инсталирайте на всеки 20 метра от вашата градина и ще излъчва вълни на всеки 30 секунди. Не използвайте прекомерна сила при инсталиране на уреда. Поставете го в дупката оставяйки около 1 см. над земята. Свържете буксата, приемник с предавател. Внимателно поставете проводника във вътрешността на уреда. Прикрепете върха със соларният панел към тялото на уреда.


ВИДЕО:

Често купувани заедно:
Капан за мухи и насекоми

9.90 лв. Без ДДС: 9.90 лв.

Капан за хлебарки

8.30 лв. 13.90 лв. Без ДДС: 8.30 лв.

Лепкав капан за мишки

2.19 лв. 2.79 лв. Без ДДС: 2.19 лв.

Покажи повече Покажи по-малко
Ангел Димитров 13/03/2023

При мен работи. Изгони смока от градината.

Адемир Мола 09/03/2023

Работи си вече две години. Слчпото куче изчезна. От както го ползвам няма проблеми с животни в почвата.

Георги Хаджийски 07/02/2023

Ние имахме къртицав двор около декар. Поставихме два броя на 30 метра един от друг. Къртицата изчезна и отиде при съседа.

Melanie 30/03/2019

Very friendly,helpful,patient and efficient store! Thanks for bearing with me:)

Sparky 10/02/2019

i recomend this shop to all it has great products an even better service.

Показване на 1 до 5 от 5 (1 страници)

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Ултразвуков уред със соларно захранване против вредители в градината


 • КОД: ELBG30401290.S3563.TR
 • Наличност: В наличност
 • 36.60 лв.

  23.90 лв.

Свързани продукти