Препарат за премахване на драскотини по колата Platinum 20 Препарат за премахване на драскотини по колата Platinum 20 Препарат за премахване на драскотини по колата Platinum 20 Препарат за премахване на драскотини по колата Platinum 20 Препарат за премахване на драскотини по колата Platinum 20

Ефикасен препарат за премахване на драскотини по кола Platinum 20S. Професионално средство за премахване на драскотини БЕЗ скъпо пребоядисване. Забравете за гадните драскотини по скъпата боя на любимата ви кола.

На нашия пазар пристигна продукт от Германия, наречен Platinum 20 seconds. Представлява платинен гел за заличаване на драскотини по кола, който според производителя бързо ще се справи с драскотините по каросерията. Препаратът действа само за 20 секунди!

Platinum 20 е професионален продукт за домашна употреба, който ще замени скъпото и отнемащо време посещение при бояджия. Перфектен за обновяване на боята на автомобили, мотоциклети и други боядисани повърхности, както и пластмасови брони. Агентът изглажда повърхността и кара лака да възвърне предишния си блясък.

Всичко, от което се нуждаете, е специална гъба (включени в комплекта) и страхотна паста - нямате нужда от допълнително оборудване или опит. Платината свързва счупените частици боя по време на полиране.


Едно професионално средство за премахване на драскотини, което работи само за няколко секунди. Формулата е идеална за ръчна употреба и елиминира малки драскотини и следи от употреба без усилие. Подходящ и за устойчиви на надраскване и втвърдени UV бои.


В комплекта ще получите:

  • Платинена паста 200 мл
  • Специална гъба 1 бр


Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. За сухи и почистени боядисани повърхности нанесете количество колкото грахово зърно от продукта върху Platinum 20 Sec. специална гъба и полирайте драскотината за приблизително 20 секунди (максимум 30 секунди) с натиск. Прочетете инструкциите преди употреба. Препарата е с вместимост 200мл, а гъбичката е подходяща за многократна употреба.


В HOMELAND.BG ще откриеш само висококачествени аксесоари за кола на достъпна цена.

Често купувани заедно:
Спрей за полиране на кола и защита на боята

Защити автомобила си износване на боята и придай блясък и устойчивост.Shine Armor е спрей лак за кол..

23.30 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

Ароматизатор за кола с дълготраен ефект

Осигурете си дълготрайна и приятна свежест във вашия автомобил с иновативния дълготраен аромати..

13.90 лв. 15.60 лв. Без ДДС: 13.90 лв.

Покривало за кола от брезент - различни размери

Ако искате да защитите автомобила си от повечето атмосферни условия и фактори около вас , използвайт..

29.90 лв. 36.60 лв. Без ДДС: 29.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Гел за заличаване на драскотини по кола


  • КОД: xxx000136
  • Наличност: В наличност
  • 49.90 лв.

    27.90 лв.

Свързани продукти