Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя Ортеза за палец на крака тип шина за изпъкнало кокалче 2 броя


Шина за изпъкнало кокалче тип коректор ортеза за изправяне палеца на крака по естествен и безболезнен начин.
Деформирания палец и изпъкнало кокалче е изключително неприятен проблем, който често ви мъчи цял живот. С времето проблема се задълбочава. Дискомфорта става все по непоносим придружен с болка в палеца и неприятна визия. Изпъкналата в страни кост ви създава дискомфорт и трудно си намирате обувки, които да не ви правят мазоли… Неприятно усещане, което обаче има ефикасно и безболезнено решение.

Ортопедичната ортеза за палец против изпъкнало кокалче, която постепенно чрез ще изправи костта и ще реши проблема без оперативно лечение, а чрез рехабилитация.

ПОЛЗИ от ортезата за палец на крака:
 • Облекчава болката;
 • Постепенно (чрез поетапно пристягане) лекува изкривяванията на костта;
 • Понижава напрежението в палеца;
 • Възстановява правилната форма;
 • Без риск от алергична реакция;
 • За многократна употреба;
 • Подходяща в различни етапи на рехабилитация;

ОРТОПЕДИЧЕН ДИЗАЙН

Шината за изпъкнало кокалче е направена със специален дизайн, който постепенно изправя костта в естествено положение. С нейна помощ пръста се фиксира и имобилизира в правилна позиция. Здрава пластмасова шина поддържа пръста в корекция, а с помощта на две ортопедични нееластични ленти, може да фиксирате плавно и индивидуално в желаната посока на корекция.
Вътрешната част на фиксатора за изпъкнало кокалче е изработена от медицински неопрен, който осигурява комфорт благодарение на мека дишаща материя.


НАЧИН НА УПОТРЕБА
Постепенно, поетапно и редовно пристягане с шината, което да доведе до успешното лечение през удобно за вас време, на удобно за Вас място, без притеснение от дискомфорт или неподвижност.
Целия етап на изправяне на костта може да трая няколко седмици, за това този процес се нарича рехабилитация. Не избързвайте с резки корекции, за да избегнете болката. Те не са нужни. Съвсем скоро резултатът ще е налице!


Комплекта включва:
 1. Шина за палец на крака х 2 бр;
 2. Ластици за раздвижване х 2 бр;
 3. Инструкции за употреба;

Често купувани заедно:
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Шина за изправяне палеца на крака - комплект 2 бр HOMELAND.BG


 • КОД: ISO00021948
 • Наличност: В наличност
 • 19.90 лв.

Свързани продукти