Надуваем дюшек тип водно легло Надуваем дюшек тип водно легло Надуваем дюшек тип водно легло Надуваем дюшек тип водно легло

Насладете се на слънчевите лъчи докато плавате в басейна или сте отседнали удобно на плажната ивица с надуваемия дюшек тип водно легло.

Въздушният дюшек може да се използва по много начини - като надуваем шезлонг, като плавателно средство и като играчка. Подходящ е за използване както в морето, така и в басейн или на пясъка.

Изработен е от дебел PVC материал и е снабден с две въздушни камери за допълнителен баланс и сигурност при плаване. Надуваемият дюшек е много мек, а въздушната му структура ще се адаптира според Вашето тяло за максимален комфорт.

Дюшекът се надува чрез клапа, която не изпуска вече влезлия въздух - без риск от изпускане на въздуха докато лежите върху него. За максимално удобство препоръчваме да надувате плажните си аксесоари с индукционна или електрическа помпа за въздух (↓Погледнете↓)

Електрическа помпа за надуване на басейн

23.30 лв. 29.90 лв. Без ДДС: 23.30 лв.

Индукционна помпа за бързо надуване

12.30 лв. 15.90 лв. Без ДДС: 12.30 лв.

Дължината на надуваемия дюшек е 182см. и максималното тегло, на което издържа е 90 килограма. Предлагат се няколко цвята: син / розов / жълт / зелен (Изберете от падащото меню)Характеристики:
Размер: 182см.;
Материал: PVC;
Цвят: син / зелен / розов / жълт (Изберете от менюто)
Обезопасена клапа;
• Две въздушни камери за допълнителна сигурност и баланс;
• Максимално поддържано тегло: 90 кг.;

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Надуваем дюшек тип водно легло


  • КОД: G97062
  • Наличност: В наличност
  • 18.90 лв.

    15.60 лв.


Налични опции

Свързани продукти

Етикети: Надуваем дюшек тип водно легло