Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел Мемори възглавница с охлаждащ гел
Насладете се на спокоен сън БЕЗ хъркане и болки във врата с анатомична възглавница с гел. Това е специален вид възглавница, предназначена да осигури опора и оптимално позициониране на врата и гръбнака по време на сън и да се бори с безсънието. Пълноценния сън е от изкключително значение за нашето здраве, за може да сме пълноценни през деня. За това е изключително важно да спим с качествени матрац, завивки и възглавници.
Осигурява комфорт и спокоен сън без болки в гърба и врата!

Ортопедичната възглавница с охлаждащ гел е създадена с мисъл за ползвателя! Помага при шипове, срещу хъркане и неспокоен сън.

Притежава няколко основни здравословни ползи:

Формата и конструкцията и са съобразени с анатомичните извивки на шията, като осигуряват равномерно разпределение на натиска и предотвратяват болката и напрежението.

ОРТОПЕДИЧЕН ДИЗАЙН – Иновативния дизайн с анатомична форма осигуряват правилна позиция и опора на главата и врата по време на сън. Едновременно удобна и ортопедична гарантира запазване на естествената извивка на гръбначния стълб, както и поддържане на правилната стойка на тялото. Това я превръща в идеалната ортопедична възглавница за болки във врата и гърба.

МЕМОРИ ПЯНА – възглавницата с мемори пяна е изработена от специална материя с "памет на формата", която перфектно се адаптира към извивките на тялото. Освен това намалява точките на натиск, като създава удобна опора за главата, врата и раменете.
Лягайки на нея се усеща меко и комфортно, предразполагайки към спокоен сън без болки на сутринта.

РЕЛАКСИРАЩ + ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ - спомага за намаляване на хъркането и безсънието, осигурява правилната позиция на гръбначния стълб в легнало положение. Структурата се състои от мемори пяна и гел вложка. Осигурява особено добра вентилация, добро разпределение на топлината и добро отвеждане на влагата.

ЗДРАВОСЛОВНО И БЕЗОПАСНО - при спане по гръб специалната форма на възглавницата измества главата назад, което освобождава дихателните пътища и поддържа правилната позиция по време на сън. Благодарение на това позволява спокоен и здравословен сън без хъркане.

БЪРЗО И ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - подходяща за изпиране в пералня;

УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР - подходяща за всички видове стандартни калъфки за спални комплекти.


Характеристики:
 • Материал: мемори пяна / охлаждащ гел;
 • Ортопедичен дизайн с анатомична форма;
 • Калъфка с цип: да;
 • Охлаждащ гел: да;
 • Размери: 54 х 34 х 10 см;
 • Тегло: 1 кг;
 • Тегло в опаковката: 1,45 кг;
 • Бял: цвят;
Клиенти преди вас,добавиха и това:
Мемори възглавница за правилна стойка при спане
Магнитна щипка за нос против хъркане

5.90 лв. 7.90 лв. Без ДДС: 5.90 лв.

Електрическо одеяло 150х80см с 5 степени и таймер
Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Ортопедични възглавници за спане с охлаждащ гел


 • КОД: ISO00020370
 • Наличност: В наличност
 • 76.00 лв.

Свързани продукти