Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо Меко пухкаво легло за коте и малко куче тип гнездо

Осигурете мек и топъл кът на своя домашен любимец с пухкаво легло за куче или котка - идеалното място за почивка на вашия домашен любимец. Леглото е дебело, меко и топло. Ще осигури максимален комфорт на любимото ви животно. Изработен от здрав, устойчив на повреди и замърсяване материал. Леглото е много топло и леко, като в същото време, благодарение на него, вашият домашен любимец винаги ще има перфектен комфорт. Действа върху тялото на кучето или котката като мека възглавница, която го обвива.


Леглото за куче и коте създадено с мисъл за животното!


ВИСОКИ СТРАНИ - повдигнатите ръбове осигуряват опора за главата и гръбнака на вашия домашен любимец. Леглото поддържа е правилно кучето или котето, докато спи. Изкуствената, мека козина гарантира на животното усещане за благополучие, безопасност, релаксация и комфорт.


МЕКА ПУХЕНА ПОДПЛАТА И ПЪЛНЕЖ - 4 см влакна ще задоволят и стоплят всеки домашен любимец. Мек пълнеж от пух осигурява удобна, подплатена повърхност за лежане и уютно кътче. Отлично се адаптира към формата на тялото на животното, осигурявайки приятно усещане за топлина и релакс. Животинката ще се чувства така, сякаш е потънала в облак.


ПРОТИВОХЛЪЗГАЩО И ВОДОУСТОЙЧИВО ДЪНО – леглото за куче и котка има нехлъзгащо се дъно, което не позволява да се хлъзга, когато домашният любимец се движи. Освен това дъното е изработено от влагоустойчив материал, така че няма риск от попиване на разлята течност.


МОЖЕ ДА СЕ ПЕРЕ В МАШИНА – лесно за почистване, удобно гнездо за вашето коте или куче може да се пере в пералня. Дългите влакна са меки и издръжливи, така че са безопасни за пране в пералня (препоръчваме деликатен цикъл, сушене в сушилня, ниска температура на водата).


Спецификации:

 • Цвят: Сив;
 • Материал: полиестер;
 • Размери: около 60 х 15 см;
 • Дължина на косъма: 4см;
 • Тегло: 0,675 кг
 • Подходящо за животни до 15 кг;


Разгледайте разнообразие от полезни аксесоари за домашни любимци в HOMELAND.BG

Често купувани заедно:
Гребен за сресване на куче и котка

15.30 лв. 18.60 лв. Без ДДС: 15.30 лв.

Играчка за коте тип бягаща мишка
Светеща каишка за куче

16.30 лв. 19.90 лв. Без ДДС: 16.30 лв.

Сгъваема чанта за котка и малко куче

39.90 лв. 49.90 лв. Без ДДС: 39.90 лв.

Покажи повече Покажи по-малко

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля, влезте или се регистрирайте за преглед

Меко пухкаво легло за котка и куче тип гнездо


 • КОД: ISO00022759
 • Наличност: В наличност
 • 39.90 лв.

  29.90 лв.

Свързани продукти